Zodiile care au cea mai bună intuiție. Nu ai cum să le păcălești! – Ian Official

Zodiile care au cea mai bună intuiție. Nu ai cum să le păcălești!

3 din cele 12 semne zodiacale au o intuiție perfectă. Este și zodia ta printre ele?

Scorpion

Scorpionul are o mare capacitate de a citi intențiile celorlalți și reușește să fie precaut cu cei din jurul lui. Are calitatea de a descoperi calitățile bune în ceilalți. Intuiția îi ajută să descopere cine îi sunt prietenii adevărați și cine nu. Se poate spune despre scorpion că funcționează ca un detector de minciuni care reușește să își dea seama cine minte și cine spune adevărul, scrie realitatea.net

Săgetător

Săgetătorul este intuitiv și reușește să mediteze și să reflecteze asupra situației. Există posibilitatea să nu ia cele mai bune decizii, însă după ce meditează asupra situației găsește cea mai bună soluție. Adoarme cu o decizie luată, însă după ce se trezește vine cu o decizie mai bună. Săgetătorul are o intuiție bună, însă de multe ori nu o folosește cum trebuie.

Pești

Peștii sunt intelectuali și intuitivi. Sunt contemplativi și grijulii. Ei simt o legătură spirituală cu câteva dintre persoanele pe care le întâlnesc și fiind deschiși își urmează instinctul inimii. Instinctul inimii este cel pe care se bazează Peștii nu prea dau greș.

 Horoscopul Ochilor Albaștri!

Culoarea ochilor este in stransa legatura cu actiunile nativului si este singura ocazie in care semnul zodiacal ascendent nu are relevanta. Culoarea albastra este a doua ca si numar de posesori ai acestor ochi. Este o culoare atribuita persoanelor misterioase, cu un grad de viziune inalt.

Așadar, să luăm fiecare zodie în parte!

BERBEC: Berbecii cu ochii albastri trebuie aiba grija sa nu cada prada viciilor sau lenei. Au un nivel de clarviziune extrem de ridicat.

TAUR: Poate deveni o arma letala deoarece este guvernat de Venus, planeta frumosului. Este un fin manipulator ar partenerilor sai, relateaza spynews.ro.

GEMENI: Sunt o adevarata „fata morgana”, te pot hipnotiza cu viteza cu care vorbesc si prin argumentele pe care ti le aduc. Trebuie sa invete sa coboare din lumea mentala in lumea practica.

RAC: Racii cu ochii albastri trebuie sa aibe mare grija la depresie, sunt extrem de sensibili. Pot intui emotiile celor din jur, mai ales ale celor care sufera.

LEU: Leii cu ochi albastri sunt fascianti, sunt foarte buni oratori!

FECIOARA: Fecioarele cu ochi albastri sunt foarte rare intalnite. Au intuitie buna insa se lasa manipulate de ceilalti.

BALANTA: Este persoana care stie ce vrea, cand vrea si cum vrea.

SCORPION: Scorpionii cu ochi albastri este des intalnit. Este clasicul scorpion care isi atinge obiectivele. Este un supravietuitor si stie intotdeauna ce vrea. Este foarte atasat de familia sa.

SAGETATOR: Este intelectualul sau sportivul zodiacului. Sunt foarte frumosi si armoniosi la corp. Au o structura extrem de armonioasa a trupului.

CAPRICORN: Nu sunt intalniti des. Au o capacitate de intuitie dublata de ambitia specifica semnului zodiacal al capricornului.

VARSATOR: Este o zodie foarte greu de citit. Nu te poate intui lumea si poti induce in eroare.

PESTI: Este culoarea specifica pestilor! Sunt cei mai frumosi din zodiac. Sunt foarte dedicati familiei! sursa:horoscopulzilei.net

Zodiile care au cea mai bună intuiție. Nu ai cum să le păcălești! was last modified: January 24th, 2019 by admin