Vocea acestui concurent i-a făcut pe membrii juriului să se întoarcă după doar câteva secunde. Ce talent! – Ian Official

Vocea acestui concurent i-a făcut pe membrii juriului să se întoarcă după doar câteva secunde. Ce talent!

Loading...

Lumea muzicii este un colţ de Rai în care oamenii se refugiază adeseori. Pentru mulţi însă această artă frumoasă se transformă într-o adevărată pasiune şi astfel ajung să meargă pe drumul lor, dedicându-i o mare parte din timp.

Nu de puţine ori vedem cum la concursurile muzicale se prezintă oameni foarte bine pregătiţi, care primesc aprecierea şi recunoaşterea juriului.

Guy Barzily este unul dintre concurenţii care şi-au încercat norocul în cadrul concursului „The Voice”, desfăşurat în Olanda. Fiind în acelaşi timp şi un pianist remarcabil şi de asemenea cântăreţ şi compozitor, tânărul care s-a născut în Tel Aviv,

Israel, a ales să se mute la vârsta de 19 ani în Londra pentru a putea să se concentreze pe deplin asupra carierei sale muzicale.

Ajuns pe scena competiţiei „The Voice” el a ales să interpreteze „True colors”, o melodie consacrată din repertoriul îndrăgitei cântăreţe americane Cyndi Lauper.

Pe lângă vocea sa fermecătoare, Guy a pus un accent deosebit asupra esenţei acestei piese şi vorbim aici de emoţie. Emoţia pe care a reuşit să o transmită atât celor din juriu cât şi întregului public a făcut diferenţa.

Acompaniindu-se singur la pian, acest tânăr a ajuns rapid la sufletele tuturor celor care îl ascultau vrăjiţi. Membrilor juriului nu le-a luat prea mult timp până când au ales să-şi întoarcă scaunele către acest concurent talentat.

O astfel de interpretare nu avea cum să treacă fără să fie observată şi apreciată la adevărata ei valoare!

Loading...

Sursa: The voice of Holland via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Vocea acestui concurent i-a făcut pe membrii juriului să se întoarcă după doar câteva secunde. Ce talent! was last modified: July 14th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns