Veste tristă pentru unii nativi! Aceste zodii vor avea un februarie de coșmar. Nimic nu le merge bine și nu își vor reveni ușor – Ian Official

Veste tristă pentru unii nativi! Aceste zodii vor avea un februarie de coșmar. Nimic nu le merge bine și nu își vor reveni ușor

Previziuni detaliate pentru luna februarie 2019. Mulți nativi vor trece prin schimbări majore și unii își vor reveni foarte greu.

Cea mai scurtă lună din anul 2019 (luna februarie) va fi plină de evenimente neașteptate. Vor fi câteva zile în care vom răbufni, deoarece este normal la un moment dat să mai facem o retrospectivă asupra vieții noastre, aducând unele modificări în viața de cuplu, anturaj, carieră etc.

Horoscop luna Februarie Berbec: o să fiți nevoiți să dați un reset vieții

Până pe 14 februarie veți fi extrem de agitați, veți simți că trebuie să faceți o schimbare radicală în viața voastră, să nu mai depindeți de ceilalți. Ultima conjuncție Uranus-Marte în semnul vostru (se va mai relua după 84 de ani) vă va pune în situații dificile, potrivit zodiacool.ro. Mulți nativi care în ultimii 7-8 ani au pierdut vremea, s-au împotrivit evoluției, acum vor fi loviți de unele evenimente, care vor conduce la îndepărtarea voastră din unele funcții, cercuri de prieteni, relații sentimentale… o să doriți să vă răzvrătiți, să ieșiți din acele cercuri vicioase.

Evident, aceste energii au impact major asupra nativilor ce sunt născuți pe ultimele grade al acestui semn zodiacal. Parte bună este că după 14 februarie o să treceți la treabă, o să căutați soluții practice de a ieși din impas, posibil chiar să luați în calcul plecarea în altă țară sau începerea unei activități pe cont propriu. Noul an chinezesc, ce își face apariția pe 4 februarie, vă ajută să identificați soluții practice/ financiare acolo unde alții nu văd. Pe partea afecitvă, în februarie 2019 este posibil să reveniți asupra unei relații rupte după Mai 2018. Berbecii singuri se pot îndrăgosti de cineva de la locul de muncă, pot să intre în relații extrem de complicate cu persoane de sex opus din cercul de prieteni.

Încercați să nu fiți prea orgolioși, agresivi, nervoși cu persoana dragă, deoarece nu aceasta este cauza problemelor voastre. Pe finele lunii, după 18-19 februarie, când mare parte a planetelor se vor muta pe casa a XII-a, a bolilor cronice, dușmăniilor, pierderilor, problemelor cu legea, se pare că o să vă simțiți încolțiți de Univers. Dacă ați luat bani cu împrumut, vedem ca între 25 februarie-1 Martie să vină data scandenței. Pe sănătate, după 18 februarie vă recomandăm să fiți mai atenți la consumul de medicamente, băuturi alcoolice (droguri), deoarece este riscul de a avea atacuri de panică, accidente, evenimente neașteptate. În această lună ideal ar fi să fiți atenți la semne, deoarece o să fie nevoie să dați un reset vieții.

Horoscop luna Februarie Taur: multe complicații pe toate domeniile vieții

În prima parte a lui februarie, o să vi se pună psihicul la încercare, urmând ca după 14 februarie să puneți punctul pe i, trecând la fapte. Luna februarie pentru Tauri aduce multe complicații, pe toate domeniile vieții, în special pe sănătate, bani și încredere din partea prietenilor/ partenerului. Un secret poate să iasă la suprafață între 4-14 februarie, ceea ce poate să complice lucrurile pe plan psihic.

Dacă ați lucrat la un proiect și așteptați ca acesta să fie aprobat, vedem șanse mari ca între 9-16 februarie să aveți parte de vești bune. Mulți nativi odată cu debutul anului nou chinezesc (4 februarie) se vor orienta pentru a studia ceva nou, posibil chiar să luați în calcul plecarea într-o altă țară. Dacă doriți să vă lansați în afaceri, vedem ca februarie să fie o lună bună, singura condiție este să fiți pe cont propriu, să nu vă bazați pe ceilalți.

Afectiv, se vor duce unele bătălii, deoarece Jupiter în cuadratură cu Neptun, ajutat din 10 februarie de Mercur, vă va face să vă îndrăgostiți de cine nu trebuie, să vi se pună la încercare răbdarea, sentimentele construite în timp. Taurii au șanse să intre în relații extraconjugale sau să afle că partenerul îi înșală, vor avea un moment în care vor dori să se reîntoarcă la relațiile din trecut, rupte după Mai 2018.

Din 14 februarie, Marte (planeta războiului) ajunge în semnul vostru pentru 2 luni, ceea ce poate să aducă un plus de energie, curaj, determinare, agitație, ceartă, dorința de a face ordine în toate segmentele vieții. Între 14-18 februarie, o să vă focusați pe a încheia o afacere, pentru a achiziționa un imobil/ bun, posibil relocarea într-o altă localitate/ stat.

După 19 februarie, cercul de prieteni se mărește, o să vă bucurați de un context favorabil, posibil să stabiliți noi legături de parteneriat. Dacă doriți să concepeți un copil, Luna Plină din 19 februarie vă ajută să vă îndepliniți acest vis. În concluzie, o lună asemenea unui duș scoțian, în prima parte a lui februarie o să vi se pună psihicul la încercare, urmând ca după 14 februarie să puneți punctul pe i, trecând la fapte…. ascultați-vă intuiția.

Horoscop luna Februarie Gemeni: multe provocări pe partea psihică

Februarie aduce multe schimbări de situație, posibil în luna iubirii mulți nativi Gemeni să rupă o relație Luna februarie aduce nativilor Gemeni multe provocări pe partea psihică, stresul va fi amplificat de aflarea unor secrete ce au fost complotate împotriva voastră după Mai 2018. Partea bună este că o să ieșiți neșifonați din acele situații, chiar o să profitați de context. Până pe 14 februarie o să fiți contracronometru, de aceea vă recomandăm să fiți atenți la detalii, să nu tratați nimic cu superficialitate.

Pe unii Gemeni între 10-19 februarie îi va atrage dorința de a studia, de a da curs unei tentații profesionale, important este să nu spuneți ceea ce știți/ doriți să obțineți celor din jur, deoarece după 14 februarie o să vedeți că totul se va întoarce împotriva voastră, dat fiind faptul că Marte ajunge pe casa comploturilor, problemelor cu legea, dușmăniilor.

Luna februarie este extrem de delicată și din punct de vedere medical, mulți nativi pot să constate că manifestă unele simptome atipice, vor avea nevoie de investigații… posibil să aflați că suferiți de o boală rară/ grea, ce putea să fie depistată din timp, dacă ați fi avut ceva timp și pentru voi.

De aceeea, vedem ca după 18-13 februarie să vi se schimbe lumea la 180 de grade, deoarece ceilalți nu vor mai conta pentru voi, veți deveni mai egoiști, pe fondul unor situații grave, evident, însă ceilalți nu au de unde să știe. Ideal ar fi să nu deveniți maniaci, irascibili, prea încrezuți, voi ați fost vinovați că ați ajuns în aceste situații.

Pe afectiv, februarie aduce multe schimbări de situație, posibil în luna iubirii mulți nativi să rupă o relație. Pentru cei care sunt singuri, intervalul 10-21 februarie aduce șansa să se îndrăgostească într-o deplasare, la serviciu etc.

Horoscop luna Februarie Rac: decizii radicale pe partea sentimentală

Posibile împăcări, o să fiți mai implicați pe partea de creație, o să mergeți mai mult pe intuiție Racii în februarie vor fi extrem de romantici, Venus din 4 februarie intră în casa asocierilor/ călătoriilor/ parteneriatelor, oferindu-vă șansa de a stabili noi colaborări. În plus, pe partea sentimentală toată această lună vă aduce șansa de a lua decizii radicale.Venus între 14-21 februarie se va apropia de Saturn și Pluton, oferindu-vă acele răspunsuri le care le căutați din Iulie 2018.

Dacă ați trecut printr-o ruptură în ultimele luni, vedem șanse să reluați acea relație. Profesional, Marte în conjucție cu Uranus aduce multe schimbări de atitudine, în special din partea celor din jur, deoarece nu se țin de cuvânt, plus că această instabilitate vă poate conduce și pe voi să luați în calcul ideea de a începe să practicați altceva.

După 14 februarie, Marte intră în Taur, oferindu-vă noi viziuni asupra unui domeniu asupra căruia faceți cercetări de un an. Pe sănătate, între 12-19 februarie ar fi bine să fiți atenți la glezne, șocuri emoționale, accidente la locul de muncă.

După 18 februarie, Soarele intră în Pești, semn benefic vouă, prin urmare energia se schimbă, o să fiți mai implicați pe partea de creație, o să mergeți mai mult pe intuiție, ceea ce va conduce la rezolvarea acelor situați ce v-au nemulțumit între 4-14 feb. sursa:stirilekanald.ro

Veste tristă pentru unii nativi! Aceste zodii vor avea un februarie de coșmar. Nimic nu le merge bine și nu își vor reveni ușor was last modified: January 23rd, 2019 by admin