Un remediu puternic pentru dizolvarea pietrelor la rinichi – Ian Official

Un remediu puternic pentru dizolvarea pietrelor la rinichi

Loading...

Toţi cei care au avut vreodată pietre la rinichi ştiu că este o afecţiune destul de dureroasă, mai ales atunci când pietrele ajung în uretră – canalul ce leagă rinichii de vezica urinară.

Chiar şi după vezică pietrele trebuie să treacă prin uretră.

Cu cât acest canal este mai mare, cu atât problema este mai mare şi dureroasă, iar medicii numesc adesea acest proces drept “naştere bărbătească”.

Prin urmare e bine de ştiut reţete împotriva aceste boi, care pot dizolva pe cale naturală pietrele înainte ca ele să provoace atâtea probleme.

Ce reprezintă pietrele la rinichi?

Pietrele la rinichi sunt depozite minerale acumulate în rinichi, fiind de obicei compuşi de calciu, cum ar fi oxalatul de calciu. Aceşti compuşi pot forma pietre mici cristaline în interiorul rinichilor.

Poziţionarea pietrelor înseamnă totul în această ecuaţie: ele se pot afla în rinichi săptămâni, luni şi chiar ani întregi fără a

manifesta simptome. Dar dacă pietrele se deplasează spre uretră, ele pot provoca o durere extremă în spate şi şolduri, precum şi apariţia sângelui în urină.

În acest caz medicii încearcă să deplaseze pietrele prin canalele de urinare prin cantităţi mari de lichide şi analgezice care să

facă durerea suportabilă. Totuşi unele pietre pot fi prea mari, astfel încât să fie nevoie de intervenţie chirurgicală pentru eliminarea lor.

O a treia posibilitate ar fi combinarea unui lichid de eliminare a pietrelor cu utilizarea unui remediu de genul celui pe care vi-l

prezentăm în continuare, care sparge pietrele şi, deci, uşurează eliminarea lor din organism.

Loading...

Ingrediente

1 pahar de sirop pur de arţar

250 ml de ulei de măsline extravirgin

250 g de lămâie (cu coajă)

250 g de rădăcină de pătrunjel

250 g de miere de albine brută

Instrucţiuni

Curăţiţi lămâia şi tăiaţi-o în bucăţi c utot cu coajă, apoi daţi-o la blender. Curăţiţi rădăcina de pătrunjel, tăiaţi-o în bucăţi şi adăugaţi-o la lămâia dată la blender.

Apoi turnaţi sirop de arţar, miere de albine şi ulei de măsline şi daţi iară la blender tot amestecul până când obţineţi un amestec omogen.

Puteţi păstra mixtura într-un borcan ermetic pe care să-l ţineţi în frigider.

Sursa: NaturalNews.com

Un remediu puternic pentru dizolvarea pietrelor la rinichi was last modified: September 22nd, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns