Un măgăruş se suie într-un hamac. Expresia de mulţumire de pe chipul său este nepreţuită! – Ian Official

Un măgăruş se suie într-un hamac. Expresia de mulţumire de pe chipul său este nepreţuită!

Loading...

Dacă aţi crezut vreodată că hamacul este mult mai potrivit pentru odihna oamenilor, vizionând aceste imagini realizăm că şi unele animalele au îndrăgit acest mod de relaxare.

Protagonistul acestor imagini este un animal pe care l-ai putea întâlni în curte, pe pajişte sau într-un ţarc şi nicidecum în acest hamac.

Leo este un măgăruş originar din Goiânia, Brazilia, care iubeşte nespus să se relaxeze într-un loc mai puţin obişnuit pentru un măgar şi anume într-un… hamac.

Animăluţul se simte tare confortabil în hamacul care îl leagănă fără întrerupere, mai ales că este înconjurat de familia care l-a adoptat şi care îl iubeşte nespus.

Privind aceste imagini, ne amuzăm teribil datorită faptului că orice animal de companie ar ocupa un loc atât de confortabil mai puţin un măgăruş.

Este incredibil cât de liniştit stă acesta în hamac şi cu câtă naturaleţe îi priveşte pe proprietarii lui care îi dau roată.

Mai mult decât atât, Leo are parte de un tratament preferenţial bucurându-se de toată dragostea membrilor familiei adoptive.

Aceştia stau adeseori în jurul hamacului mângâindu-l pe Leo şi alintându-l cu vorbe spuse cu blândeţe. Măgăruşul se întoarce cu burta în sus pentru a primi mângâierile stăpânilor lui.

Putem vorbi aici despre cel mai fericit măgăruş de pe Pământ având în vedere expresia de mulţumire care i se citeşte în priviri.

Loading...

Hamacul se mişcă asemenea unui leagăn uşor înainte şi înapoi, rezultatul fiind un moment de relaxare totală pentru simpaticul Leo.

Sursa: ViralHog via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Un măgăruş se suie într-un hamac. Expresia de mulţumire de pe chipul său este nepreţuită! was last modified: July 13th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns