Un condor coboară de pe vârfurile Anzilor pentru a-l saluta pe omul care i-a salvat viaţa – Ian Official

Un condor coboară de pe vârfurile Anzilor pentru a-l saluta pe omul care i-a salvat viaţa

Loading...

O întâmplare mai puţin obişnuită a fost surprinsă pe camera de luat vederi în provincia Neuquen, situată în Patagonia, Argentina.

Totul s-a întâmplat în momentul în care un condor a venit să-l îmbrăţişeze cu aripile lui imense pe cel care cu ceva timp în urmă îi salvase viaţa.

Edgardo Dellagaspera este numele bărbatului care primea acum o îmbrăţişare plină de dragoste din partea unei necuvântătoare care în mod obişnuit străbate înalturile Munţilor Anzi din America de Sud.

Adevărata poveste începe atunci când fiind rănit la un picior, acest condor a ajuns să ceară ajutor oamenilor şi l-a primit fără nicio rezervă.

O perioadă bărbatul l-a îngrijit pe condor şi l-a ajutat să zboare din nou, oferindu-i siguranţă şi multă dragoste.

Acum pasărea îşi arată recunoştinţa şi vine alături de el încercând să-i mulţumească pentru că a primit o nouă şansă la viaţă.

Autorităţile din Buenos Aires intenţionează să îl ducă pe acest condor într-un loc mai potrivit, însă după spusele bărbatului, aici, în habitatul lui natural, condorul se simte liber şi.

În acelaşi loc au fost salvaţi alţi patru condori într-un interval de trei ani. Toţi au fost eliberaţi ulterior prin intervenţia agenţiilor naţionale de conservare a naturii.

Loading...

Sursa: Welcome To Watch Me via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Un condor coboară de pe vârfurile Anzilor pentru a-l saluta pe omul care i-a salvat viaţa was last modified: July 14th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns