Un bătrânel tăia ceapa în patru și o punea în ceai… Când am aflat motivul, am făcut același lucru. Un remediu perfect pentru sezonul rece! – Ian Official

Un bătrânel tăia ceapa în patru și o punea în ceai… Când am aflat motivul, am făcut același lucru. Un remediu perfect pentru sezonul rece!

Loading...

Această povestioară mi-a povestit-o o rudă de pe linia mamei. În anii 20 ai secolului trecut într-un mic sătuc locuia un bătrânel care era foarte bun la suflet.

Era renumit în toată regiunea, el putea vindeca orice boală și putea să-i ajute și pe cei care sufereau de dureri de burtă. El le

recomanda să prepare un astfel de remediu…

Disconfort în abdomen

Ingrediente

1 ceapă

200 ml de infuzie de ceai

Mod de preparare

1. Curățați ceapa de coajă.

2. Tăiați ceapa în patru, dar nu până la capăt, pentru a nu se desface.

Loading...

3. Puneți ceapa într-o ceașcă cu ceai fierbinte și lăsați să se infuzeze 5-10 minute.

Consumați această băutură de fiecare dată când aveți senzația de disconfort în abdomen.

Într-adevăr, disconfortul în abdomen poate apărea în cel mai nepotrivit moment, atunci când nu aveți la îndemână nici un medicament.

Această metodă vă va ajuta să scăpați de durerile de burtă, se va ameliora activitatea intestinelor și se va regla scaunul.

Curiozități!

În ceașca cu ceai, ceapa se va întoarce mereu cu tăietura în formă de cruce în sus. Probabil aceasta este și puterea băuturii!

Multe persoane au încercat să taie ceapa cuburi, însă nu are același efect…

sursa:fasingur.info

Un bătrânel tăia ceapa în patru și o punea în ceai… Când am aflat motivul, am făcut același lucru. Un remediu perfect pentru sezonul rece! was last modified: September 13th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns