Testul COROANEI îţi trădează aspiraţiile – Ian Official

Testul COROANEI îţi trădează aspiraţiile

Fie că recunoşti sau nu, acest test te trădează – Alege coroana preferată din colajul de mai jos şi citeşte apoi interpretarea!

1. Pui mare preţ pe empatie

Nu îţi pasă ce s-a întâmplat în trecut ori ce se poate întâmpla în viitor. Pentru tine prezentul contează şi iei deciziile în funcţie de ce simţi în momentul cu pricina. Consideri că totul în viaţă are un sens şi că toate deciziile şi acţiunile tale cotează.

Eşti altruistă şi empatizezi întotdeauna cu cei din jur. Dacă ajungi în postura de lider, vei fi unul apreciat de către cei din subordine.

2. Pui mare preţ pe înţelepciune

Reuşeşti să te faci înţeles de oricine şi, la rândul tău, înţelegi pe oricine. Eşti dornică de cunoaştere şi curiozitatea te face să înveţi o mulţime de lucruri noi.

Eşti mult mai înţelept decât cred cei din jur. Nu îţi place să îţi fluturi cunoştinţele în faţa celorlalţi ci eşti, mai degrabă, modestă.

3. Pui mare preţ pe ordine şi disciplină

Eşti competentă şi capabilă iar munca te reflectă asta. Ai putea să te simţi împlinită, dar tu vrei mereu tot mai mult şi nu eşti niciodată mulţumită de prestaţia ta.

4. Pui mare preţ pe sentimente

Eşti atrasă de tot ce este frumos. Pui mare preţ pe sentimente, nu pe raţiune. Îi dispreţuieşti în tăcere pe cei care au o gândire logică şi atât. 

Nu te laşi intimidată de nimeni şi nimic. Chiar dacă eşti generoasă şi sensibilă, ştii cum să lupţi cu dinţii pentru ce este al tău. sursa:feminis.ro

Testul COROANEI îţi trădează aspiraţiile was last modified: January 23rd, 2019 by admin