Tavi Clonda a făcut anunţul aşteptat de toată lumea. Când va reveni Gabriela Cristea pe micul ecran.. – Ian Official

Tavi Clonda a făcut anunţul aşteptat de toată lumea. Când va reveni Gabriela Cristea pe micul ecran..

Loading...

Tavi Clonda a fost invitat în cadrul unei emisiuni, acolo unde a vorbit despre familia sa, dar şi despre viaţa profesională.

S-a tot vorbit în ultima perioadă despre Gabriela Cristea şi revenirea sa în televiziune, după concendiul maternal. Chiar dacă fanii voiau ca acesta să revină din luna ianuarie, lucrurile nu au stat aşa.

Tavi Clonda a făcut dezvăluiri despre revenirea vedetei tv. Artistul a spus că Gabriela Cristea va reveni cât mai curând pe micul ecran. În plus, nu exclude varianta ca amândoi să apară din nou în faţa publicului.

“Normal că se întoarce, este pregătită, suntem ok, acum mai este în concendiu până la sfârşitul lunii. Nu prea am vorbit cu ea despre asta pentru că eu sunt cu proiectele mele.

Loading...

Nu avea cum să se întoarcă de la începutul anului, aşa cum se aştepta lumea. Noi am făcut o echipă bună în televiziune, dar acum încă nu ştim, vedem cum va fi”, a spus Tavi Clonda.

Declarația soțului Gabrielei Cristea a lămurit zvonurile apărute în urmă cu câteva zile în presa mondenă. S-a scris că Bianca Drăgușanu i-ar fi luat locul definitiv pe scaunul emisiunii „Te vreau lângă mine”. Sursa:teotrandafir.com

Tavi Clonda a făcut anunţul aşteptat de toată lumea. Când va reveni Gabriela Cristea pe micul ecran.. was last modified: January 12th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns