Tanara nu avea bani pentru taxi. E de necrezut cum l-a rasplatit pe taximetrist – Ian Official

Tanara nu avea bani pentru taxi. E de necrezut cum l-a rasplatit pe taximetrist

loading...

In timpul unei ture de noapte un taximetrist o observant in centrul orasului o fata care se plimba de una singura.

El s-a apropiat de ea si a intrebat-o: “Incotro, mergi?” Fata i-a spus ca merge acasa, in regiunea MiraFlores. Deoarece era

noaptea, taximetristul i-a propus sa o duca el, insa ea i-a raspuns ca nu are bani.

Barbatul a fost dragut si i-a spus ca o va astepta sa se intoarca cu banii din casa.

Atunci tanara femeie, a intrat in masina.

Cand au ajuns acasa, fata inainte de a iesi i-a spus soferului sa astepte 5 minute. Insa, dupa cum adesea se intampla in asemenea cazuri, nu s-a mai intors.

Atunci, dupa 20 de minute, barbatul a decisa sa bata la usa casei. Usa a fost deschisa de un batranel, taximetristul i-a explicat batranelului ca in acea casa a intrat o fata pe care a dus-o cu masina.

Si care trebuie sa achite calatoria. Batranul insa, i-a spus soferului ca traieste singur, si chiar i-a dat voie sa intre pentru a se convinge de asta, cu ochii sai.

Intr-una din camera a vazut portretul fetei pe care dus-o astazi cu masina in fata acestei case. Insa a ramas socat de lucrurile pe care avea sa le afle.

S-a dovedit ca asta era fiica batranelului, care murise cu 10 ani in urma, intr-un accident rutier. Taximetristului nu ii venea sa creada.

Din cauza aceasta, a inconjurat toata casa dar nu erau semne ca ar mai trai cineva.

Tatal fetei a inceput sa planga, considerand astfel ca fiica avea sa ii transmita un mesaj, iar taximetristul nu s-a asteptat ca

pentru fapta lui buna va fi rasplatit cu tristete…

loading...

Tanara nu avea bani pentru taxi. E de necrezut cum l-a rasplatit pe taximetrist was last modified: September 16th, 2018 by admin
loading...
Loading...

Lasă un răspuns