SUCUL MINUNE Care Distruge Celule Canceroase În 42 De Ore! Acesta Este Tratamentul Care A Vindecat 50.000 De Persoane! VEZI AICI – Ian Official

SUCUL MINUNE Care Distruge Celule Canceroase În 42 De Ore! Acesta Este Tratamentul Care A Vindecat 50.000 De Persoane! VEZI AICI

Loading...

Austriacul Rudolf Breuss a inventat o cură cu sucuri de legume, pe care au ținut-o zeci de mii de persoane diagnosticate cu cancer. Rezultatul a fost de-a dreptul surprinzător: cancerul a dispărut în doar 42 de zile de regim.

Sucuri de legume și ceaiuri, în asta constă celebra cură care vindecă tumorile și alte afecțiuni grave, cum sunt leucemia. Timp de aproximativ șase săptămâni se recomadă consumul exclusiv de sucuri de legume și ceaiuri benefice în lupta cu celulele canceroase.

Ori de câte ori îți este foame, bea suc de legume, dar nu mai mult de 500 de ml pe zi. Sucul se consumă cu ajutorul lingurii, pentru că doar așa are un efect mai bun, consumat cu înghițituri mici.

Principiul curei lui Breuss

Austriacul Rudolf Breuss a lansat ideea că celulele canceroase se distrug singure în timpul curei. Mai mult, în timpul regimului, organismul se detoxifică de tot ce este în plus și nesănătos. Astfel, ajunge și la celulele canceroase, care sfârșesc prin a „muri de foame“, pentru că nu mai primesc alimentele care le ajutau să se dezvolte, cum ar fi zahăul, prăjelile, mâncarea de tip fast-food și cea procesată.

Loading...

De ce apare cancerul

 Predispoziția genetică este principalul suspect care duce la apariția bolii, dar cancerul se poate dezvolta și în urma interacțiunilor sau a unor presiuni de durată în anumite zone ale corpului. Medical, în locurile tensionate, unde apar celule cu probleme, sângele nu mai circulă, iar tumorile absorb din împrejurimi tot ce au nevoie și cresc.
 
Uneori mai lent, alteori brusc, celulele canceroase construiesc o formațiune independentă care începe să facă legea în organism. Pe de altă pate, oamenii de știință au descoperit că tumorile se alimentează cu albumină.
 
Dacă urmezi o cură bazată pe un consum mare de legume, albumina nu mai ajunge în interior și, deci, celulele canceroase se vor înfometa.
 
Sursa:citeste.info
SUCUL MINUNE Care Distruge Celule Canceroase În 42 De Ore! Acesta Este Tratamentul Care A Vindecat 50.000 De Persoane! VEZI AICI was last modified: May 17th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns