Spune “adio” punctelor negre! Prepara asta la tine acasa si vei avea un ten ca de bebelus. Iata ingredientele: – Ian Official

Spune “adio” punctelor negre! Prepara asta la tine acasa si vei avea un ten ca de bebelus. Iata ingredientele:

Loading...

Punctele negre sunt foliculi care conțin o combinație de celule moarte și sebum, aflate în interiorul porilor dilatați. Prin expunerea la aer, are loc oxidarea melaninei și din acest motiv capătă culoarea neagră.

Potrivit dermatologilor, aproape toți oamenii au sau au avut la un moment dat puncte negre și este ceva normal, spun ei.

Scrub natural

Ai nevoie de 1 linguriță de sare, 1 linguriță de miere și zeamă de lămâie. Le amesteci și vei obține un scrub. Masează zona cu probleme cu mișcări ușoare, circulare, aproximativ 5 minute. La final, clătești bine fața cu apă călduță.

Loțiune purificatoare

Prepară-ți o loțiune cu care să îți cureți zilnic fața din zeama de la o lămâie și 5-6 linguri de lapte. Pune pe dischete demachiante acest amestec și repetă procedura până vei obține rezultatele dorite.

Mască cu bicarbonat

O variantă ieftină și al îndemâna oricui, aceasta îți va exfolia blând tenul și te va ajuta să îndepărtezi inesteticele punctele negre.

Amestecă o linguriță de bicarbonat cu câteva picături de apă și aplică masca pe zonele vizate. Las-o să acționeze 10-15 minute, apoi clătește.

Benzi pentru îndepărtarea punctelor negre

Le poți procura din comerț sau, dacă dorești, îți poți face singură acasă câteva. Ai nevoie de 1 linguriță de miere, 1 linguriță de făină și 1 linguriță de lapte călduț, pe care le amesteci.

Loading...

Vei obține o pastă lipicioasă. Taie câteva fâșii de pânză și aplică această pastă pe ele, apoi fixează-le pe zonele cu probleme. Lasă-le să se usuce și îndepărtează-le trăgând ușor de

margini. Repetă procedura o dată la o săptămână. sursa: clickpentrufemei.ro

Spune “adio” punctelor negre! Prepara asta la tine acasa si vei avea un ten ca de bebelus. Iata ingredientele: was last modified: July 13th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns