Spectacol la un acvariu! Ce i-a făcut o balenă Beluga unui băiețel, oamenii au râs în hohote – Ian Official

Spectacol la un acvariu! Ce i-a făcut o balenă Beluga unui băiețel, oamenii au râs în hohote

loading...

Animalalele marine sunt de-a dreptul spectaculoase. Fie că vorbim despre balene, rechini sau delfini, există o mulțime de lucruri pe care le avem de învățat de la ele.

O balenă Beluga a reușit să cucerească lumea cu giumbușlucurile pe care le face. Aflată la un Ocean Park în China, micuța balenă s-a împrietenit cu un băiețel curios, care a venit să o viziteze.

Dacă de obicei locuiește în regiunile arctice, oamenii au încercat să le aducă în parcuri uriașe, deoarece sunt în pericol de dispariție.

Nu te-ai aștepta să fie tocmai prietenoase aceste balene, dat fiind faptul că locuiesc în niște regiuni în care puțini oameni ajung vreodată, însă Beluga din acvariu este de cu totul altă părere, iar cineva a avut ocazia să o filmeze altfel decât și-ar fi putut-o imagina cineva.

Despre balenele Beluga se știe faptul că sunt destul de prietenoase și că par fericite tot timpul. Nici nu este de mirare faptul că, atunci când un

băiețel s-a apropiat de locul în care o aceasta se afla în acvariu, balena a avut o reacție foarte simpatică. Aceasta a început să înghită apă, apoi să îl stropească pe băiețel, iar distracția a fost generală.

Chiar dacă băiețelul nu a fost tocmai încântat să fie udat de către simpatica balenă, trebuie să recunoaștem faptul că acest comportament nu este unul pe care îl vedem zilnic.

În luna august, o balenă a înduioșat o lume întreagă. Aceasta şi-a cărat puiul care nu mai era în viață timp de 17 zile, iar specialiştii au încercat să nu intervină pentru a-i separa din cauza legăturii strânse dintre pui şi grupul de balene.

Balena și-a cărat puiul pe o distanță de peste 1600 de kilometri, iar oamenii din lumea întreagă au vrut să vadă deznodământul acestei povești triste. Într-un final, aceasta a acceptat faptul că puiul ei nu mai este.

„Acestea sunt animale inteligente, iar pierderea unuia dintre membrii este profundă atât pentru balenă, cât şi pentru restul grupului”,

a declarat Sheila Thornton, specialistă în balene din cadrul agenţiei guvernamentale Fisheries and Oceans Canada.

loading...

sursa:teo

Spectacol la un acvariu! Ce i-a făcut o balenă Beluga unui băiețel, oamenii au râs în hohote was last modified: September 29th, 2018 by admin
loading...
Loading...

Lasă un răspuns