Slăbiți cu ajutorul apei cu ghimbir: băutura care arde cu succes excesul de grăsime de pe coapse și abdomen – Ian Official

Slăbiți cu ajutorul apei cu ghimbir: băutura care arde cu succes excesul de grăsime de pe coapse și abdomen

loading...

Majoritatea curelor de slăbire vă vor da rezultatele pe care vi le doriți, însă va lipsi în același timp organismul de nutrienții esențiali.

În acest articol noi vă oferim una dintre cele mai sănătoase rețete de pierdere în greutate, care va topi excesul de grăsime de pe burtă, îmbunătățind în același timp starea generală de sănătate a organismului.

Infuzia cu ghimbir este deosebit de eficientă în arderea grăsimilor stocate la nivelul taliei, șoldurilor și coapselor.

MOD DE PREPARARE

Tăiați o rădăcină proaspătă de ghimbir felii. Adăugați feliile de ghimbir în 1 l-1.5 l de apă și puneți la fiert. Când apa începe să fiarbă, dați focul mai încet și lăsați să fiarbă timp de 15 minute. Răciți amestecul după care strecurați-l.

MOD DE ÎNTREBUINȚARE

Puteți bea apă cu ghimbir pe tot parcursul zilei. Pentru o detoxifiere completă a organismului, se recomandă sa beți 1 l pe zi, timp de cel puțin 6 luni.

De asemenea, cel mai bine este să beți apă cu ghimbir proaspăt preparată. Un avantaj important este că puteți turna amestecul într-un termos consumându-l oriunde ați merge.

BENEFICIILE INFUZIEI CU GHIMBIR

EFECTE ANTIINFLAMATORII PUTERNICE

Potrivit unui articol publicat în revista Journal of Medicinal Food, ghimbirul este un antiinflamator puternic care reduce inflamațiile precum și durerile reumatice, artritice și inflamațiile articulare.

INFUZIA DE GHIMBIR ESTE UN ANTIOXIDANT PUTERNIC

Ghimbirul este, de asemenea, un puternic antioxidant datorită compușilor săi.

Cu alte cuvinte, acesta poate lupta împotriva radicalilor liberi care afectează celulele sănătoase și în același timp cauzează apariția cancerului.

INFUZIA CU GHIMBIR PREVINE CANCERUL

Potrivit unui articol publicat în British Journal of Nutrition, infuzia cu ghimbir este extrem de benefică în prevenirea cancerului datorită proprietăților sale antiinflamatorii și antioxidante.

INFUZIA CU GHIMBIR ECHILIBREAZĂ NIVELUL DE COLESTEROL

loading...

Și nu în ultimul rând, ghimbirul poate reduce semnificativ nivelul de colesterol. Colesterolul, pe de altă parte, este asociat cu

obezitatea, bolile de inimă și anumite tipuri de cancer.

Infuzia cu ghimbir reduce nivelul colesterolului prin diminuarea colesterolului hepatic și a nivelurilor serice. În plus, infuzia cu

ghimbir poate subția în mod eficient sângele și poate scădea tensiunea arterială.

Sursa: healthyfoodteam.com

Slăbiți cu ajutorul apei cu ghimbir: băutura care arde cu succes excesul de grăsime de pe coapse și abdomen was last modified: September 12th, 2018 by admin
loading...
Loading...

Lasă un răspuns