Și-a băgat mâinile în oțet de mere, iar rezultatul a uimit-o. Vei încerca și tu! – Ian Official

Și-a băgat mâinile în oțet de mere, iar rezultatul a uimit-o. Vei încerca și tu!

loading...

Probabil că multe dintre noi ignoră durerile de articulații până în momentul în care acestea aproape le imobilizează.

Există însă o mulțime de remedii naturiste pentru articulații dureroase extrem de eficiente. Totuși, înainte de a apela la ele, consultă medicul specialist.

Ana H. este dactilograf, iar din cauza stilului sedentar de viata, ea sufera de dureri articulare. Ca sa scape de ele, ea a folosit un tratament pe baza de otet de mere.

Oamenii care sufera de dureri articulare stiu cat de serioasa poate fi aceasta problema.

Medicamentele sunt o solutie temporara si este dovedit ca aceste dureri pot fi depasite doar cu o schimbare drastica a stilului de viata, scrie Teo Trandafir.

Ana H. a folosit un tratament pe baza de otet de mere pentru a scapa de durerile articulare.

“In urma cu doi ani, sufeream de dureri articulare, iar doctorii m-au diagnosticat cu artrita provocata de malnutritie si suprasolicitare la locul de munca.

Deoarece nu sunt o persoana care sa apeleze imediat la pastile, m-am gandit sa incerc un tratament naturist si ma bucur ca am facut-o.

Am vorbit cu un doctor si el mi-a spus ca pot sa incerc otetul de mere, dar ca trebuie sa fie perseverenta.

Am inceput sa il folosesc, iar dupa doua luni pot sa spun ca sunt mai bine.

loading...

In prima luna, am folosit remediul de trei ori pe saptamana, iar acum de doua ori. Imi bag mainile in otet inainte sa dorm, iar durerea din maini mi s-a diminuat.

Am folosit si o bautura pe baza de otet de mere, apa si miere. Vreau sa recomand tuturor, pentru ca eu am reusit sa scap de

durerile articulare in acest mod”, a spus Ana pentru healthyfoodteam.com

Otetul de mere este bogat in antioxidanti, iar acestia sunt buni pentru a curata corpul de toxine si pentru a reduce durerea articulara.

Sursa: Teo Trandafir

Și-a băgat mâinile în oțet de mere, iar rezultatul a uimit-o. Vei încerca și tu! was last modified: September 17th, 2018 by admin
loading...
Loading...

Lasă un răspuns