Se intampla chiar la Bucuresti! Showul spectaculos de apa, muzica si lumini, i-a lasat masca pe trecatori – Ian Official

Se intampla chiar la Bucuresti! Showul spectaculos de apa, muzica si lumini, i-a lasat masca pe trecatori

loading...

Spectacol de lumini si muzica in centrul Capitalei!

Aseara a avut loc redeschiderea fantanilor din Piata Unirii, la care a participat si orchestra Simfonica din Bucuresti. A fost un adevarat spectacol de lumini cu lasere si ecrane de apa.

Arhitectii proiectului au reinterpretat pentru noul design al ansamblului de fantani tema Marii Uniri, iar Primariei Capitalei spune ca intreaga investitie se ridica la 7 milioane de euro.

Peste o saptamana, fantanile din Piata Unirii vor oferi vizitatorilor show-uri de lumini in fiecare seara de vineri, sambata si duminica, atat timp cat vremea va permite.

Spectacolul inaugural, intitulat „Simfonia Apei”, a început în această seară la ora 20.00, pe scena montată în Parcul Unirii.

Orchestra Simfonică Bucureşti, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare, a oferit un recital publicului bucureștean.

De la ora 21.00, bucureștenii prezenţi la eveniment au putut asista la „un adevărat regal artistic”, cum l-au numit organizatorii.

Vizitatorii au fost purtați într-o călătorie prin 7 lumi care vorbesc despre România – lumea apei, a focului, a pământului, a

aerului, lumea vegetală şi lumea Centenarului.

loading...

sursa:tonypoptamas.eu

Se intampla chiar la Bucuresti! Showul spectaculos de apa, muzica si lumini, i-a lasat masca pe trecatori was last modified: September 23rd, 2018 by admin
loading...
Loading...

Lasă un răspuns