S-AU DESPARTIT LA NICIO O LUNA DE LA BOTEZUL FIICEI LOR, SPUNE DESPRE MOTIVELE CARE AU DUS LA SEPARARE: “NU ESTE VINA EI, DAR…” ARTISTUL A RECUNOSCUT TOT: – Ian Official

S-AU DESPARTIT LA NICIO O LUNA DE LA BOTEZUL FIICEI LOR, SPUNE DESPRE MOTIVELE CARE AU DUS LA SEPARARE: “NU ESTE VINA EI, DAR…” ARTISTUL A RECUNOSCUT TOT:

Loading...

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit, la nicio lună de la botezul fetiței lor.

”Dragi prieteni, asa cum mă știti, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț ca eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate.

Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știti și voi cum e viața: uneori pur și simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraș de fetiță.

Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Împreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mamă bună. Vă pup și vă iubesc!”, a spus Vârciu, pentru spynews.ro.

El a mai afirmat că își vor crește în continuare copilul și vor avea o relație firească.

Potrivit Cancan.ro, Anda s-ar fi mutat din vila artistului din Baneasa, cu mama ei, de mai bine de doua saptamani. Sursele citate mai sustin ca cei doi mai comunica doar de dragul fetitei lor si ca Liviu ar fi inlocuit-o deja pe mama fetitei sale cu o alta femeie. sursa: b1.ro, cancan.ro

PRIMA REACȚIE A ROXANEI NICULAE! CE SPUNE DE ACTUALUL IUBIT, DAR ȘI DESPRE LIVIU VÂRCIU

Roxana Niculae s-a decis să reacționeze, după ce Liviu Vârciu a anunțat că s-a despărțit de Anda Călin. Recent, s-a aflat că blonda trăiește o poveste de dragoste cu actorul Silviu Mircescu și nu mai vrea să fie asociată cu Liviu Vârciu. Deocamdată nu se știu oficial care sunt motivele despărțirii dintre Liviu Vârciu și fostul “iepuraș” Playboy, însă, imaginile în care artistul se sărută cu Roxana Niculae, care au fost publicate în exclusivitate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, au provocat multe discuții în fostul cuplu.

Loading...

Roxana Niculae s-a decis să reacționeze, după ce Liviu Vârciu a anunțat că s-a despărțit de Anda Călin. Recent, s-a aflat că blonda trăiește o poveste de dragoste cu actorul Silviu Mircescu și nu mai vrea să fie asociată cu Liviu Vârciu.

Deocamdată nu se știu oficial care sunt motivele despărțirii dintre Liviu Vârciu și fostul “iepuraș” Playboy, însă, imaginile în care artistul se sărută cu Roxana Niculae, care au fost publicate în exclusivitate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, au provocat multe discuții în fostul cuplu.

„Nu am nicio legătura cu motivul despărţirii lui Liviu Varciu de Anda. Nu am fost niciodată amanta lui, aşa cum s-a scris şi nu am avut nicio legătură cu el. Nu înţeleg de ce presa mă leagă de el. Am mai declarat că suntem amici, ne ştim de mult şi doar atât.

Am o relaţie frumoasă cu Silviu, ne înţelegem foarte bine, aşa că nu are rost ca presa să mă mai asocieze cu Liviu Vârciu pentru a mai creea un nou scandal”, a spus Roxana Niculae în exclusivitate pentru spynews.ro.

AVEM MAREA RUGAMINTE SA DISTRIBUITI PE FACEBOOK PENTRU A AFLA TOATA LUMEA !

S-AU DESPARTIT LA NICIO O LUNA DE LA BOTEZUL FIICEI LOR, SPUNE DESPRE MOTIVELE CARE AU DUS LA SEPARARE: “NU ESTE VINA EI, DAR…” ARTISTUL A RECUNOSCUT TOT: was last modified: July 11th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns