Rugăciunea sfântului Vlasie astăzi pe data de 11 februarie o citești.. și veți fi izbăviți de boli și probleme – Ian Official

Rugăciunea sfântului Vlasie astăzi pe data de 11 februarie o citești.. și veți fi izbăviți de boli și probleme

An de an, pe data de 11 februarie, întreaga creștinătate îl sărbătorește cu mare cinste pe sfântul Vlasie, vindecătorul de boli dar și protectorul femeior însărcinate și al animalelor domestice. 

Din cele mai vechi timpuri, sărbătoarea sfântului Vlasie este ținută mai ales de cei care se ocupă cu agricultura, care se roagă sfântului pentru a-i proteja de stricăciunile aduse recoltelor de păsările pădurii și animale.

Rugăciunea !!

„Nu îmi este nădejde sfinte de nu-mi vei ajuta tu, nu aflu milă de nu-l vei face milostiv mie pe Cel ce te-a sfinţit pe tine.

Nu am lucru bun, ci numai nădejde că tu te rogi pentru mine şi pentru aceea sfinte nădăjduindu-mă spre ruga ta şi milostivirea lui Dumnezeu nu mă voi teme de cei ce caută să-mi facă rău, spre tine Doamne Dumnezeule să vin mereu îmi dă. Amin!”.

Sfântul Vlasie se ascundea de mânia tiranilor, precum făceau pe atunci mulţi sfinţi, nelăsându-se torturat fără voia lui Dumnezeu. În cetate erau puţini creştini iar cei mai mulţi fugeau în pustie, în munţi şi în peşteri de frica chinurilor, pe care unii, neputând să le rabde, câtăva vreme s-au închinat idolilor.

Sfântul Vlasie, pe vremea împărăţiei lui Diocleţian, cât şi a lui Liciniu, pătimind atât, se ascundea şi el de cumplita prigonire într-un munte pustiu ce se numea Argheos, având acolo o peşteră pentru nevoinţa sa. Acolo, având viaţă liniştită şi pustnicească, înălţa neîncetate rugăciuni către Dumnezeu, iar fiarele cele sălbatice veneau şi se binecuvântau de la dânsul.

Dar, de se întâmpla să vină la sfânt unele fiare în acel ceas în care se îndeletnicea cu rugăciunea către Dumnezeu, ca şi cum ele ar fi fost înţelegătoare, netăindu-i gândirea cea dumnezeiască, stăteau înaintea peşterii, aşteptând ieşirea aceluia după sfârşitul rugăciunilor; şi nu se duceau până ce sfântul nu punea mâinile peste ele, binecuvântându-le. Iar de se îmbolnăvea vreuna din ele, venind la sfânt, erau tămăduită prin punerea mâinilor sale cele sfinte. sursa:hazdenecaz.eu

Rugăciunea sfântului Vlasie astăzi pe data de 11 februarie o citești.. și veți fi izbăviți de boli și probleme was last modified: February 11th, 2019 by admin