Ritualul celor 9 JOI vă îndeplinește și cele mai imposibile dorințe – Ian Official

Ritualul celor 9 JOI vă îndeplinește și cele mai imposibile dorințe

Loading...

Pentru cei mai mulți dintre noi, ziua de joi nu are o însemnătate aparte. Există însă o rugăciune care spusă timp de 9 joi, poate face minuni cu viața dumneavoastră, îndeplindu-vă chiar și dorințele cele mai puternice.

Aveți nevoie de 27 de lumânări

Pentru a duce la bun sfârșit ritualul, aveți nevoie de 3 lumânări pentru fiecare joi, în total 27 de lumânări. După ce se aprind 3 lumânări, se rostește această rugăciune, în fiecare zi de joi la aceeași oră.

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu Tatăl, Care în ziua de joi ai luat Cina cea de pe urmă, cu ucenicii Tăi, care cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor şi ale ucenicului care Te-a vândut!

Apoi, luând pâine şi vin în mâinile Tale sfinte şi binecuvântându-le cu puterea Ta dumnezeiască, le-ai făcut însuşi Trupul şi Sângele Tău, cu care i-ai împărtăşit zicând: „Luaţi, mâncaţi şi beţi, că acestea sunt Trupul şi Sângele Meu, pentru ca să se ierte păcatele voastre”.

Cela ce tot în ziua aceasta Te-ai înălţat la cer şi ai şezut de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatălui Tău, să împărăţesti împreună cu El în veci, ca Unul-Născut Fiul Său preaiubit. Rogu-Te deci, pentru rugăciunile ucenicilor Tăi,

iartă păcatele noastre, ale tuturor, ale celor vii şi ale celor răposaţi. Dă-mi, Doamne, lacrimi fierbinţi, ca să-mi plâng păcatele.

Darul Tau cel curăţitor, care a spălat picioarele ucenicilor Tăi, să spele şi să curăţească inima şi sufletul meu, ca aşa, cu vrednicie, cu curăţie şi cu umilinţă să mă împărtăşesc cu Sfintele Tale Taine, acum şi în timpul morţii mele, iar în ora despărţirii mele, cu bucurie să se suie sufletul meu la Tine, fără de nicio frică,

întrebare sau împiedicare să trec vămile văzduhului, intrând în mărirea Ta cea cerească. Ajută-mi, Doamne (aici se rostește dorința), ca să Te măresc în veci, să mă închin numelui Tău sfânt. Amin.”

Loading...

BONUS: Ritual vechi cu ajutorul căruia atragi bunăstare în casă!

Cu toții am auzit despre diverse ritualuri aducătoare de energii pozitive și bunăstare, însă cel pe care vi-l prezentăm în continuare este unul care se pare că are efecte cu adevărat.

Iată de ce ai nevoie pentru a împlini ritualul aducător de bunăstare:

– un ou de găină

– 3 lumânări

– 3 monede

– un vas rotund

Monedele se pun în vas la distanțe egale între ele, alături de lumânări, iar în centru, bineînțeles oul.

Ține vasul cu ambele mâini și rostește de 3 ori:

”Am pus o găină într-un ou alb, nu un simplu ou, ci unul aducător de bani.

Oricine va mânca acest ou să se îmbogățească și să nu știe de rău. Eu, robul lui Dumnezeu (numele tău), am umblat, am găsit un ou, l-am mâncat și lui Dumnezeu i-am mulțumit pentru darul pe care mi L-a dat.

Acum, bogăția nu mă va părăsi niciodată! Amin!”

Ia apoi oul, fierbe-l tare și, înainte să îl consumi, dă-l pe din două, în dreptul frunții, spunând:

Rup acest ou în două și aduc norocul la mine!”.

Ritualul a fost și este utilizat în prezent în Rusia, unde a căpătat o foarte mare popularitate, întrucât se pare că are efect.

Sursa:secretele.com 

Ritualul celor 9 JOI vă îndeplinește și cele mai imposibile dorințe was last modified: April 25th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns