Reglarea tensiunii arteriale în doar 5 minute! Iată secretul din medicina tradiţională chineză – Ian Official

Reglarea tensiunii arteriale în doar 5 minute! Iată secretul din medicina tradiţională chineză

loading...

Hipertensiunea arterială este o afecţiune periculoasă, caracteristică pentru societatea modernă,

deoarece printre cauzele apariţiei se numără: privarea de somn, stresul, obezitatea, fumatul, excesul de sare şi alcool.

Schimbarea modului de viaţă este unul din paşii importanţi spre tratarea problemei. Totodată, îmbunătăţirea calităţii vieţii contribuie la reducerea necesităţii unui tratament medicamentos pentru reglarea tensiunii.

Principalii factori de risc:

Fumatul

Somnul insuficient

Consumul de alcool

Obezitatea

Excesul de alimente grase sau acide

Stresul crescut

În cazul în care în istoricul familiei există cazuri de hipertensiune arterială, este indicat să duceţi o evidenţă a valorilor măsurate pentru a preveni apariţia posibilelor probleme.

Un medic terapeut sportiv, Lu Hun Sen, a dezvăluit un secret din medicina tradiţională chineză.

Punctul 1-2

loading...

Linia care porneşte din partea posterioară a cartilajului urechii şi se opreşte la îmbinaţia gâtului cu sternul este numită linia yet. Aceasta trebuie stimulată, evitând aplicarea forţei. Trebuie atinsă uşor cu vârful degetelor pe toată lungimea ei, de fiecare parte a gâtului.

Punctul 3

Porneşte din dreptul feţei, de la înălţimea lobului urechii şi se opreşte în dreptul nasului.

Este recomandat să masaţi această linie în ambele părţi, doar cu vârful degetelor, folosind mişcări uşoare, însă însoţite de o mică presiune.

Această procedură reglează tensiunea arterială. Masarea acestor liniii coboară tensiunea, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi previne apariţia problemelor legate de tensiune.

Nu ezitaţi să folosiţi şi produse naturiste pentru o terapie complexă. Astfel nu veţi simţi nevoia de a administra medicamente.

sursa:sanatosi.info

Reglarea tensiunii arteriale în doar 5 minute! Iată secretul din medicina tradiţională chineză was last modified: September 11th, 2018 by admin
loading...
Loading...

Lasă un răspuns