Orhideea va înflori pe parcursul întregului an, dacă veți folosi aceste 7 trucuri! – Ian Official

Orhideea va înflori pe parcursul întregului an, dacă veți folosi aceste 7 trucuri!

Pentru ca orhideele dumneavoastră să înflorească în permanență, trebuie să le creați toate condițiile necesare pentru aceasta. Temperatura ideală pentru orhideele din interior trebuie să fie de 18-21°C.

Din păcate, înflorirea orhideei durează doar 3-5 săptămâni, după care trebuie să așteptați aproximativ 2 luni până când planta va înflori din nou. Dacă doriți ca orhideele dumneavoastră să înflorească iarăși, vă propunem să folosiți aceste 7 șiretlicuri mici.

1.Ca să măriți numărul florilor, trebuie să tăiați tijele deja ofilite deasupra unui mugur latent, situat pe la jumătatea înălțimii plantei.

2.Dacă se desfășoară a doua înflorire, scurtați puțin tija.

3.Trebuie să udați planta cu apă minerală sau de ploaie, în care se adaugă câțiva stropi de suc de lămâie, de 2-3 ori pe săptămână în timpul verii și de 2 ori pe lună în timpul iernii.

4.Este necesar să stropiți regulat frunzele cu apă.

5.Adăugați coajă mărunțită de măr în substrat, ca să stimulați înflorirea.

6.Infuzați 2 pliculețe de ceai într-un litru de apă, ca să adăugați infuzia rezultată în apa de irigare a orhideelor o dată la 3 săptămâni.

7.Orhideele nu iubesc să fie mutate de la locul lor obișnuit.

Spor la grădinărit! sursa:retete-usoare.info

Orhideea va înflori pe parcursul întregului an, dacă veți folosi aceste 7 trucuri! was last modified: January 31st, 2019 by admin