O romancuta frumoasa si talentata canta „Sarut femeie mana ta”! Nuntasii au iesit la dans imediat – Ian Official

O romancuta frumoasa si talentata canta „Sarut femeie mana ta”! Nuntasii au iesit la dans imediat

loading...

7 curiozități legate de femei pe care nici măcar ele nu le cunosc – sigur nu știai asta despre tine!

Se pare că știm aproape totul despre femei: câte cuvinte rostesc o zi, de ce recunosc atât de multe nuanțe de culori și cât de mult ruj mănâncă într-o viață.

Cu toate acestea, oamenii de știință au decis sa sape mai adânc și au descoperit multe lucruri mai interesante și neobișnuite despre natura femeilor. Recunoaștem că au niște surprize pentru noi.

1. Femeile se pricep la a-și aduce aminte ce trebuie făcut, nu la ceea ce a fost făcut

Fiecare femeie este familiarizată cu situația în care un bărbat uită să cumpere anumite alimente sau să scoată gunoiul. Există o explicație științifică pentru acest fapt.

În 2015, Liana Palermo le-a oferit a 100 de bărbați și femei diferite sarcini pentru a-și testa memoria cu un interval de la două minute până la o zi.

După cum s-a dovedit, femeile sunt mai bune să-și amintească sarcinile pentru viitor, în timp ce sarcinile finalizate sunt uitate.

2. Femeile sunt capabile să simtă feromonii bărbaților într-o mulțime de oameni

Experții americani au declarat că un bărbat este mai sănătos cu cât mirosul este mai puternic atunci când atrage femei. O femeie poate sesiza prezența unui bărbat chiar și într-un magazin de parfumuri, unde alte zece femei tocmai au pulverizat

parfum pe încheieturi. În plus, simțul mirosului unei femei poate chiar să identifice imunitatea unui om. Are nevoie doar de 3 secunde pentru a face asta!

3. Femeile se îndrăgostesc mai greu decât bărbații

Indiferent de ceea ce provoacă iubirea – creierul, inima sau hormonii – bărbații se îndrăgostesc de obicei mult mai repede decât femeile.

Unele cercetări au arătat că mai mult de 25% dintre bărbați s-au îndrăgostit între întâlnirile 1 și 4, în timp ce doar 15% dintre femei au ajuns la același rezultat.

4. Toxicoza în timpul sarcinii este bună pentru femei

Cercetătorii canadieni din Toronto au aflat că toxicoza în timpul sarcinii contribuie la dezvoltarea sănătoasă a fătului.

Greața de dimineață și durerile de cap sunt ambele un rezultat al mecanismului de apărare care protejează un fetus de toxinele nocive. Astfel, aceste simptome neplăcute sunt de fapt bune pentru sănătatea unei femei.

5. Cu cât IQ-ul unei femei este mai mare, cu atât mai puțini copii va avea

Psihologul britanic, Satoshi Kanazawa, a calculat că dorința femeilor de a avea copii scade cu 25% pentru fiecare 15 puncte suplimentare pe care le are.

loading...

El a concluzionat că omenirea devine, în general, mai proastă deoarece femeile inteligente nu doresc să aibă copii; ele prioritizează auto-educația, auto-dezvoltarea, cariera și călătoriile.

6. Cu cât o femeie are mai mulți copii, cu atât îmbătrânește mai repede

Cercetătorii de la Universitatea George Mason din S.U.A. au aflat că femeile care au născut au telomeri mai scurți decât cele care nu au făcut-o.

Asta înseamnă că părțile cromozomilor responsabili de protecția ADN-ului devin mai mici cu vârsta.

Mai mult de 2.000 de femei de diferite vârste au luat parte la studiu și s-a dovedit că cu cât mai mulți copii are o femeie, cu atât mai mici vor deveni telomerii ei.

7. Femeile în roșu le fac pe alte femei să fie geloase

Adam Pazda de la Academia de Științe din Slovacia a efectuat un experiment neobișnuit. El le-a cerut bărbaților și femeilor să se uite la fotografiile unor alte femei și să-și exprime părerile despre ele.

Unele femei din fotografii erau îmbrăcate în roșu, iar altele purtau alte culori. Experimentul a arătat că femeile răspund activ femeilor purtând haine roșii, considerându-le ca o amenințare la adresa relației lor.

sursa:lucruriinteresante.ro

O romancuta frumoasa si talentata canta „Sarut femeie mana ta”! Nuntasii au iesit la dans imediat was last modified: September 27th, 2018 by admin
loading...
Loading...

Lasă un răspuns