Nunta regală 2018. Cele mai frumoase poze cu Prințul Harry și Meghan Markle: – Ian Official

Nunta regală 2018. Cele mai frumoase poze cu Prințul Harry și Meghan Markle:

loading...

Acum că nunta regală s-a încheiat, putem să ne uităm cu calm pe fotografiile de la evenimentul anului și mai ales să admirăm cele mai frumoase poze!

Cele mai frumoase poze de la nunta regală

Intră în GALERIA FOTO pe care ți-am pregătit-o și vezi cele mai frumoase poze de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Cei doi vor fi de azi înainte Duci de Sussex, așa cum însăși Regina Elisabeta a II-a a anunțat la primele ore ale dimineții.

Altfel, Meghan Markle și Prințul Harry au reușit cu succes să țină o lume întreagă cu sufletul la gură, în fața televizoarelor sau pe internet, iar nunta lor a fost cu siguranță o nuntă “altfel”.

Pe lângă faptul că au avut un preot afroamerican, cei doi au avut și un cor care a cântat gospel în biserică, lucru nemaiîntâlnit până acum la Casa Regală Britanică.

loading...

La nunta ei, Meghan Markle a strălucit! Tenul luminos, sprâncenele puternic stilizate, machiajul cu tentă smokey-brun al ochilor, gene bogate şi rujul roz cu subton pastel au creat lookul americancei în ziua nunţii cu prinţul Harry.

Se pare că amicul ei, make-up artistul Daniel Martin este cel care i-a realizat machiajul superb. Cei doi sunt prieteni de şapte ani, a declarat chiar Martin, tot el fiind cel care le pregăteşte pe vedetele Jessica Alba, Demi Lovato, Elisabeth Moss etc pentru covorul roşu de la Hollywood.

În cazul machiajului pe care l-a realizat pentru Markle, Daniel Martin a ales să îi accentueze privirea folosind farduri în tonuri cafenii şi brune, pentru a-i pune în valoarea irisul.

Acesta a conferit volum din abundenţă genelor, iar sprâncenelor le-a creat forma perfectă pentru a-i încadra la ţanc fizionomia. Pentru ten, make-up artistul a ales un finiş natural, luminos, dar care nu i-au ascuns pistruii. Specialistul a optat pentru un ruj roz, cu reflexii pastelate.

Sursa:stiriactuale.net

Nunta regală 2018. Cele mai frumoase poze cu Prințul Harry și Meghan Markle: was last modified: May 21st, 2018 by admin
loading...
Loading...

Lasă un răspuns