Mihai Voropchievici: Care sunt numerele şi culorile norocoase din 2019 – Ian Official

Mihai Voropchievici: Care sunt numerele şi culorile norocoase din 2019

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt culorile, cifrele și florile norocoase din 2019.

Anul nou chinezesc începe pe data de 5 februarie, când se va încheia Anul Câinelui de Pământ și va începe Anul Porcului de Pământ, urmat de cel al Şobolanului de Metal.

Potrivit astrologului Mihai Voropchievici, culorile norocoase ale Noului anu chinezesc sunt galben, gri, maro și auriu, iar cifrele norocoase sunt 2, 5 și 8.

Cei care au datorii trebuie să și le achite neapărat în acest an, unii dintre nativi riscând să fie acționați în judecată în cazul în care nu le vor plăti la timp.

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Hortensia și narcisa aduc noroc

Astrologul Mihai Voropchievici a mai spus că florile care aduc noroc în 2019 sunt hortensia și narcisa.

Astrologii susțin însă că cei născuți în ani cu semnul Porcului (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019) vor avea parte de o perioadă cu ghinion.

2019 este anul Porcului de Pământ în zodiacul chinezesc, iar chinezii consideră că cei născuți în semnul Porcului sunt motivați, cinstiți, plini de entuziasm și se concentrează asupra scopului lor, dedicându-și toată energia pentru a-l atinge.

Nicoleta Svârlefus: Karma fiecărei zodii
Se spune că fiecare om are o karma, un destin. Indiferent de ce decizii va lua, împrejurările vor face ca destinul să i se împlinească.

Sunt persoane care cred cu tărie în ceea ce le este rezervat, în timp ce altele consideră că doar alegerile dictate de liberul arbitru sunt importante.

KARMA este reflexia acțiunilor noastre. Ești pregătită să afli de ce te-ai născut?

Fiecare zodie poartă un semn care nu a fost ales întâmplător. Caracteristicile comune ale celor născuţi în aceeași perioadă demonstrează faptul că totul are o logică.

Mai puţin cunoscută este însă relația dintre zodie și karma. Ești pregătită să aflii care e karma ta?

HOROSCOP. Berbec

Cu firea ta agitată, te-ai născut să cauți dreptatea. Dacă nu o găsești, încerci să o creezi. Ești potrivită pentru meserii ce implică găsirea soluţiilor, adevărului, ordinea publică, aplicarea legilor.

HOROSCOP. Taur

Nu doar că ești încăpățânată, dar ești născută ca să înfrunţi diverse situații. Vei intalni diverse probleme și oricât ai încerca să le eviți, până la urmă destinul te va determina să le înfrunţi.

HOROSCOP. Gemeni

Se spune despre tine că ai două fețe, dar tu știi că nu e așa. Karma ta spune că ești născută să fii duală, să trăiești două vieți paralele, să fii în centrul atenției, să cucerești.

HOROSCOP. Rac

Ești melancolică și pui mult suflet în relațiile cu oamenii. Pentru asta te afli aici, să fii alături de cei care au nevoie de tine, să îi susții. Uneori suferi pentru că oamenii te dezamăgesc, dar este karma ta.

HOROSCOP. Leu

O zodie puternica și nu este doar o fațadă. Karma leului este să dețină puterea și adevărul, oriunde s-ar afla. Sunt greu de cucerit, dar foarte fideli și iubitori.

HOROSCOP. Fecioară

Despre tine se spune că ai fi tipicară, dar tu te-ai născut să găsești acele greșeli pe care alții le trec cu vederea. Ești o bună cercetătoare, inventatoare, dar și atrasă de partea artistică.

HOROSCOP. Balanţă

Echilibrul zodiacului, tu te-ai născut să îi temperezi pe cei din jur. Nu îți plac conflictele, de aceea vei căuta să faci pace în jurul tău, iar oamenii te vor aprecia.

HOROSCOP. Scorpion

Poţi fi în același timp iubăreață și malițoasă, dar tu ești aici pentru a le da o lecţie celor care ȋntr-o viaţă anterioară ţi-au făcut rău.

HOROSCOP. Săgetător

Ești atrăgătoare și te-ai născut să cucerești. Te simţi bine atunci când ești admirată. Duci dreptatea pana in panzele albe si esti de departe una dintre zodiile puternice.

HOROSCOP. Capricorn

Îţi place să conduci, să nu fi contrazis. Te-ai născut să fii lider, dar karma ta spune că vei avea parte de urcușuri rapide și căderi repetate.

HOROSCOP. Vărsător

Ești ascultătoare, înţelegătoare, dar știi cum să îi faci pe ceilalţi să îţi acorde mereu ultimul cuvânt. Tu te-ai născut pentru a-i modela pe ceilalți, pentru a le fi mentor.

HOROSCOP. Pești

Uneori prea sensibilă, alteori prea dură, firea ta e contradictorie. Ai suferit mult într-o viaţă anterioară, dar nu obișnuiești să te răzbuni. Ești doar indecisă și nesigură pe tine, așa că te-ai născut ca să te cunoști pe tine, iar viaţa ta este o continuă căutare. sursa:horoscopulzilei.net

Mihai Voropchievici: Care sunt numerele şi culorile norocoase din 2019 was last modified: February 3rd, 2019 by admin