Mască preparată acasă cu efect de lifting foarte scump: îndepărtează ridurile și după 35 și după 60 – Ian Official

Mască preparată acasă cu efect de lifting foarte scump: îndepărtează ridurile și după 35 și după 60

Loading...

De multe ori le împărtășim cititorilor secretele tinereții vedetelor contemporane, care deseori pe lângă remediile naturiste folosesc produse cosmetice foarte scumpe, beneficiază de serviciile cosmeticienilor și a nutriționiștilor.

Dar ne este foarte interesant să aflăm cum se descurcau vedetele Hollywood-ului de acum 100 de ani!

În prima jumătate a secolului XX procedurile cosmetice din saloanele de frumusețe semănau mai mult cu niște procedee de tortură.

Se foloseau dispozitive metalice pentru a forma adâncituri în obraji, iar pentru întinderea pielii foloseau măști de cauciuc. Probabil cea mai inofensivă procedură era masajul vacuum facial. De asemenea, vedetele din acea perioadă foloseau și remedii naturiste pentru îngrijirea tenului.

În jurnalul legendarei vedete a cinematografiei Marlene Dietrich, deja după moarte, a fost găsită rețeta pe care ea o ținea în secret față de prietenele ei.

Garanția unui ten luminos fără riduri frumoasa Marlene considera crema pe bază de smântână obișnuită. Ea credea că acest remediu preparat acasă era capabil să redea pielii prospețime, să prevină ridurile și să facă pielea catifelată ca puful de lebădă.

Anume cu această denumire renumita rețetă s-a păstrat în multe jurnale de frumusețe, iar astăzi noi vă prezentăm această rețetă.

Rețeta măștii „Puf de lebădă” de la Marlene Dietrich

Ingrediente

  • 200 g de smântână grasă
  • 1 albuș de ou
  • 1 lămâie de mărime medie
  • 1 lingură de glicerină
  • 50 ml de vodkă

Se stoarce sucul de la lămâie, apoi se amestecă cu celelalte ingrediente. Aplicați această cremă timp de o săptămână pe fața curată sau pe corp, după preferințe.

Loading...

Vodka are efect de conservant în această mască și usucă pielea. Puteți înlocui acest ingredient cu câteva picături de ulei de arbore de ceai. Acesta răcorește și calmează pielea sensibilă.

Toate ingredientele măștii lui Marlene au proprietăți de hidratare, curățare și hrănire, plus efect de lifting. Acest remediu

natural se potrivește pentru orice tip de piele și poate fi folosit la orice vârstă. După 30 de ani puteți opri uscarea pielii, iar după 50 puteți îndepărta ridurile.

Este un lucru extraordinar cum un produs cosmetic natural ieftin poate schimba aspectul tenului, poate întineri și poate reda un aspect luminos pielii.

Fie ca micul secret al fermecătoarei Marlene Dietrich să devină și secretul frumuseții dvs.

sursa:fasingur.info
Mască preparată acasă cu efect de lifting foarte scump: îndepărtează ridurile și după 35 și după 60 was last modified: September 30th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns