Mănăstirea din Munții Făgăraș, locul unde se împlinesc dorințele tuturor! – Ian Official

Mănăstirea din Munții Făgăraș, locul unde se împlinesc dorințele tuturor!

loading...

Anul acesta mi-am petrecut concediul la munte și în multele vizite pe care le-am făcut împrejurimilor românești, am ajuns la o mănăstire cu o vibrație energetică rară.

Mănăstirea Șinca Veche este situată la Șinca Veche, în cotul format de Munții Făgăraș și Perisani, la 45 de kilometri de Brașov și la 22 de kilometri de Făgăraș.

Am ajuns destul de ușor cu mașina, iar drumul oferă toate indicatoarele necesare pentru a ajunge exact la mănăstire. Cum am ajuns aici?

Îndrumată de o bună prietenă, care îmi spusese că este locul unde se împlinesc dorințe.

Se pare că mănăstirea datează din anul 1742, moment când bisericile ortodoxe erau interzise, dar există și păreri cum că

mănăstirea datează de mii de ani, având origini dacice.

Mănăstirea are două altare, iar istoricii susțin că este unică în lume.

Este ascunsă de privirile oamenilor și este înconjurată de o pădure, dar în urmă cu ceva ani a fost pângărită de lăcomia umană.

Încă se văd scrijeliturile vizitatorilor pe pereții săi, în ciuda încercării măicuțelor de a o menține nepângărită.

În comuna Șinca Veche se spune că activiștii de partid au folosit secera și ciocanul pentru a descoperi aurul dacic lăsat în acest templu de rugăciune.

Toți cei care au vizitat mănăstirea vorbesc despre aceasta ca fiind cea care împlinește dorințele.

Oamenii din zonă sunt convinși de puterea extraordinară care se ascunde sub piatra mănăstirii, așa că intră în mănăstire cu

icoane pentru a le încărca cu energie pozitivă, după care le duc și le așează în casă.

Nu pot spune decât că această mănăstire trebuie vizitată pentru a simți tot ceea ce mulți simt acolo și mă bucur că am putut să mă reculeg între pereții săi!

loading...

sursa:secretele.com

Mănăstirea din Munții Făgăraș, locul unde se împlinesc dorințele tuturor! was last modified: September 19th, 2018 by admin
loading...
Loading...

Lasă un răspuns