Mama se alătură fiului ei pentru un duet care îi lasă pe toţi cei prezenţi cu ochii în lacrimi – Ian Official

Mama se alătură fiului ei pentru un duet care îi lasă pe toţi cei prezenţi cu ochii în lacrimi

Loading...

Participant în cadrul concursului „Britain’s Got Talent”, un adolescent cu o voce extrem de sensibilă face un duet emoţionant alături de mama lui impresionând până la lacrimi atât juriul, cât şi publicul spectator.

Jamie Gilpin în vârstă de 16 ani, împreună cu mama lui, păşesc cu multă încredere pe scena concursului „Britain’s Got Talent” pentru o interpretare de excepţie a piesei

„Say Something”. Mama băiatului, Melanie Bell, în vârstă de 45 de ani, a fost o prezenţă neaşteptată în acest show, mai ales după ce toţi i-au ascultat vocea extrem de sensibilă.

Legătura atât de specială care există între Jamie şi mama lui s-a văzut în mod direct pe scenă când privirile celor doi se întâlneau atât de firesc,

iar emoţia pe care împreună au reuşit să o transmită prin armonia vocilor lor a fascinat pur şi simplu prin naturaleţe şi expresivitate.

Melanie iubeşte nespus muzica, ea interpretând cântece din anii ’40 şi ’50 în casele bătrânilor câteva zile pe săptămână, însă aceasta este prima dată când a avut ocazia să o facă pe scenă.

Dacă acest prim pas a fost pentru a-l susţine pe fiul său într-o încercare de a-şi demonstra talentul vocal, acest lucru este cu atât mai încântător.

Ce mamă nu se bucură de fiecare secundă din această reprezentaţie artistică cu adevărat remarcabilă? „Toată viaţa mea am visat să fiu o cântăreaţă celebră,

dar am vrut ca băieţii mei Jamie şi fratele lui să aibă alături doi părinţi normali şi stabili. Acum, un vis a devenit realitate” – mărturiseşte Melanie.

Loading...

Membrii juriului au apreciat interpretarea lor plină de sensibilitate şi armonie răsplătindu-i cu vorbe frumoase, dar şi cu patru de „DA”

Sursa: gaming guy 2016 via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Mama se alătură fiului ei pentru un duet care îi lasă pe toţi cei prezenţi cu ochii în lacrimi was last modified: July 14th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns