INFORMATIA PE CARE TREBUIE SA O STERGI DE PE FACEBOOK! Te pune in pericol! Distribuie ! – Ian Official

INFORMATIA PE CARE TREBUIE SA O STERGI DE PE FACEBOOK! Te pune in pericol! Distribuie !

Loading...

6 lucruri pe care ar trebui să le ștergi de pe Facebook Peste 1,8 miliarde de persoane intră zilnic pe Facebook: acesta e numărul utilizatorilor activi în momentul de față pe rețeaua de socializare. Mulți dintre ei fac o serie de greșeli care în unele situații îi pot costa viața.

Protejarea confidențialității este prioritatea șefilor de la Facebook, însă unele setări prin care identitatea fiecăruia poate fi protejată este chiar la îndemâna utilizatorilor.

Hackerii se pot folosi de informații banale postate despre noi pe rețeaua de socializare, de la data nașterii până la adresa la care locuim. Pentru siguranța fiecăruia, e recomandat ca anumite lucruri să nu le lăsăm la vedere.

6 lucruri pe care ar trebui să le ștergi de pe Facebook: 1. NUMĂRUL DE TELEFON Te poți trezi în orice moment cu un hărțuitor, o persoană care să te urmărească în mod obsesiv. Oferă numărul tău de telefon în privat persoanelor pe care le știi bine.

2. DATA NAȘTERII Răuvoitorii se pot folosi de data nașterii pentru a trece la fapte reprobabile. Mai mult, au ajutorul acestei informații, cei mai abili hackeri pot sparge conturile bancare.

Apreciaza acest articol !

3. FOTOGRAFIILE COPIILOR Una dintre problemele cele mai acute legată de postările de pe Facebook este publicarea fotografiilor cu minori. S-au văzut multe cazuri în care părinții s-au trezit cu pedofilii la ușă.

4. ACCESUL FACEBOOK LA LOCURILE ÎN CARE TE PLIMBI Numai în 2015, 500 de milioane de persoane au permis rețelei să divulge locul în care își petrec timpul. La aceste locații au acces și persoane neprietenoase.

5. DETALIILE PRIVIND CONTUL BANCAR E lesne de înțeles de ce aceste informații nu ar trebui postate niciodată. 6. BILETELE DE AVION Nu posta imagini cu biletele de îmbarcare, oricât de mult ai dori să te lauzi prietenilor. Codurile de bare de pe bilete pot fi folosite de hackeri pentru a afla informațiile pe care le-ați furnizat companiei aeriene.Sursa: teotrandafir.com

INFORMATIA PE CARE TREBUIE SA O STERGI DE PE FACEBOOK! Te pune in pericol! Distribuie ! was last modified: January 4th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns