Imagini emotionante in direct pentru Gabriela Cristea! Fiica ei a venit să o susțină – Ian Official

Imagini emotionante in direct pentru Gabriela Cristea! Fiica ei a venit să o susțină

Loading...

Mare surpriză pentru Gabriela Cristea, pe finalul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”! Tavi Clonda, alături de frumoasa lor fetiță, Bella Victoria Margot, s-au aflat în platou, pentru a-i aduce moderatoarei un buchet de flori și pentru a o felicita.

Emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” a prezentat, astăzi, poveștile minunate și interesante de viață ale celor ce vor să-și găsească jumătatea și să creadă din nou în dragoste.

Finalul emisiunii a fost marcat de un moment extrem de emoționant. Tavi Clonda a venit în platoul „Te iubesc de nu te vezi” pentru a-i aduce frumoasei sale soții un buchet de flori.

Dar nu a venit singur! Artistul a fost însoțit de minunea lui și a Gabrielei, Victoria, care a părut extrem de încântată că se află la tv.

Cei doi i-au transmis Gabrielei cele mai frumoase gânduri și i-au dat un buchet superb de flori. Gabriela a fost extrem de emoționată și cu greu și-a stăpânit lacrimile de fericire.

M-ați emoționat foarte tare! Am crezut că ați plecat acasă…Mulțumesc frumos! Mama, ești la televizor, uite, fă-le cu mâna! Asta înseamnă să fii fericit!” a spus Gabriela Cristea.

Pe Gabriela o puteți vedea în fiecare zi, de luni până sâmbătă, de la 18.45.

Loading...

După ce s-a aflat de noua emisiune pe care Gabriela Cristea o va prezenta la Antena Stars, „Te iubesc de nu te vezi”, frumoasa prezentatoare a ţinut să le transmită un mesaj fanilor.

Gabriela Cristea a primit cu căldura bunele reacţii din partea fanilor, cei care sunt în al nouălea cer pentru că o pot revedea pe micul ecram pe favorita lor la noua emisiune „Te iubesc de nu te vezi”.

Primul lucru pe care Gabriela Cristea l-a făcut a fost acela de a-i invita pe oameni să aprecieze pagina emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, acolo unde vor găsi noi informaţii cu privire la tot ce ţine de emisiune.

Până în acest moment se ştie că emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” va fi una dedicată dragostei şi va fi transformată într-un dating show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche.

Noua emisiune prezentată de Gabriela Cristea, „Te iubesc de nu te vezi”, va putea fi urmărită în curând doar pe Antena Stars.

Gabriela Cristea vrea să fie aproape de fanii săi, astfel că i-a invitat să dea Like paginii emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, AICI, unde vă invităm şi pe voi să apreciaţi pagina, totul pentru a fi la curent cu surprizele pe care Gabriela Cristea vi le pregăteşte.

„Vă invităm să intrați pe pagina emisiunii “Te iubesc de nu te vezi” și să ne onorați cu un like. Aici o să găsiți toate informațiile legate de noul format TV ce urmează să înceapă la Antena Stars și pe care cu onoare am să îl prezint.

Ne așteaptă o nouă aventură cu și mai multe provocări. Va mulțumim frumos pentru încrederea și prietenia voastră! Va îmbrățișăm cu drag!”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook. Sursa:romaniaazi.net

Imagini emotionante in direct pentru Gabriela Cristea! Fiica ei a venit să o susțină was last modified: June 2nd, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns