Ia acest remediu din 2 ingrediente înainte de somn, pentru a te simţi odihnit dimineaţa. – Ian Official

Ia acest remediu din 2 ingrediente înainte de somn, pentru a te simţi odihnit dimineaţa.

Loading...

Ştim cu toţii cât de important este un somn bun. Dar, în legătură cu ritmul de viaţă modern, durata medie a somnului pe planetă a scăzut de la 8-9 ore la 6-7 ore.

Întreaga zi suntem activi şi corpul nostru are nevoie de ceva timp pentru a se odihni, a se reface şi a capăta noi forţe. Dacă nu dormim suficient, ne simţiţi frustraţi şi istoviţi.

Oamenii cred că datorită unei ceşti de cafea fierbinte vor remedia situaţia, dar aceasta este o salvare temporară…

Există mai mulţi factori care influenţează calitatea somnului: stresul pe tot parcursul zilei, utilizarea îndelungată a gadget-urilor şi aşa mai departe.

Când oamenii nu dorm suficient, ei aleargă la farmacie după medicamente, care, din păcate, nu sunt bune pentru sănătate, iar în unele cazuri chiar pot provoca dependenţă.

Dar cel mai bine este să utilizăm ceea ce ne-a dat mama natură.

Acest remediu simplu din două ingrediente va contribui la îmbunătăţirea calităţii somnului. Acesta vă oferă posibilitatea să vă relaxaţi şi să vă pregătiţi pentru dimineaţa următoare.

REMEDIU PENTRU ÎMBUNĂTĂŢIREA CALITĂŢII SOMNULUI

Ingrediente:

5 părţi de miere

1 parte de sare de Himalaya

Se amestecă aceste două ingrediente şi se depozitează într-un recipient de sticlă. Se pune puţin amestec sub limbă, înainte de culcare şi se suge treptat.

Loading...

Sarea de Himalaya conţine mai mult de 80 de minerale şi elemente, de care organismul are nevoie pentru a se reface după o zi grea. Mierea conţine glucoză, care asigură celulele organismului nostru cu energie.

Amestecul de sare de Himalaya şi miere creşte nivelul de serotonină

– o substanţă al cărei nivel scade din cauza stresului. Acest remediu poate fi un mod natural de a diminua tensiunea şi de a îmbunătăţi calitatea somnului.

Încercaţi acest medicament natural şi odihniţi-vă bine, ştiind că dimineaţa vă veţi simţi minunat.

Autor text: Sănătoşi.com

Ia acest remediu din 2 ingrediente înainte de somn, pentru a te simţi odihnit dimineaţa. was last modified: September 12th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns