Gata cu stresul! 6 zodii se vor scufunda în fericire! – Ian Official

Gata cu stresul! 6 zodii se vor scufunda în fericire!

Loading...

Nativii următoarelor zodii se plângeau că au o viață tristă în care nimic bun nu li se întâmplă, însă de acum asta se va schimba! Vor gusta din adevărata fericire, ba chiar se vor scufunda în ea, iar asta în foarte scurt timp!

CAPRICORN– dacă te numeri printre nativii acestei zodii şi până acum duceai o viață neliniştită şi tristă, iar speranțele că vei scăpa de această perioadă erau foarte mici, află că acea perioadă s-a terminat! Ceva se va schimba în viața ta, iar aceea va fi schimbarea de care aveai nevoie pentru a duce o viață mult mai frumoasă şi mai liniştită! Din acel moment, viața ta va fi una mult mai liniştită şi mai fericită, în care vei realiza mult mai repede planurile pe care ți le-ai propus, iar bucuriile şi împlinirile se vor ține lanț!

SĂGETĂTOR– in viața nativilor acestei zodii se vor petrece multe evenimente frumoase, care le vor aduce şi foarte multă bucurie în casele şi în inimile lor, alungând toată tristețea şi toate supărările. De aceste evenimente se vor bucura alături de familie şi de prietenii lor apropiați, dar şi alături de o mulțime de oameni de excepție cu care vor lega strânse prietenii! Aceste evenimente vor avea lor în viața lor chiar în această perioada, şi se vor ține lanț mult timp, astfel nativii acestei zodii vor fi mult timp fericiți şi bine dispuşi, fiind înconjurați de persoanele dragi lor. De asemeni, ei vor avea şi o stare de bine continuă, în care nu vor fi deranjați de nimeni şi de nimic, ignorând lucrurile banale de la care pot izbugni certuri sau alte chestii. Semn dual (mutabil), de foc, masculin, Sǎgetǎtorul mai este numit și „arcașul”. Sǎgeata arcașului cautǎ semnificația lucrurilor, înțelepciunea și libertatea. Dar, mai ales, cautǎ sǎ-și construiascǎ propriul sistem de credințe și valori. Sǎ descopere adevǎrul fundamental al vieții, menirea sa în aceastǎ lume, dorind parcǎ sǎ rǎspundǎ la marile “de ce”-uri ale vieții.

Sǎgetǎtorul întruchipeazǎ laolaltǎ ghidul, teologul, profesorul dar și studentul, filozoful și nomadul. El cautǎ sǎ înțeleagǎ și pentru asta cautǎ în permanențǎ și atrage schimbǎri dese în viața lui. Este și un semn al aventurii, al cǎlǎtoriilor și petrecerilor. Optimismul și pofta lui de viațǎ molipsesc pe oricine. Dintr-un entuziasm uneori nejustificat și exagerat, Sǎgetǎtorii riscǎ sǎ fie catalogați uneori drept iresponsabili sau lipsiți de integritate (de exemplu când uitǎ de o întâlnire sau nu respectǎ un termen limitǎ), dar pot sǎ anime chiar și cea mai plicticoasǎ petrecere. Pe de altǎ parte, conteazǎ mereu pe șarmul lor datoritǎ caruia nimeni nu poate sǎ stea prea mult supǎrat pe ei.

Este un idealist prin definție, iar atunci când iși pune ceva în minte, își aliniazǎ toate resursele și își racordeazǎ sufletul la acel ceva, crezând cu tǎrie în realizarea lui, chiar și atunci când toți cei din jur se îndoiesc. Nativii Sǎgetǎtor sunt de regulǎ optimiști, generoși, joviali și plini de vitalitate. Se repliazǎ rapid dupǎ un eșec și gǎsesc mereu resursele interioare necesare pentru a merge mai departe. Sunt acuzați deseori de nerealism și chiar de naivitate, tocmai datoritǎ optimismului pe care îl manifestǎ, chiar și în situațiile de crizǎ. Adorǎ sǎ exploreze mereu spații, culturi și civilizații noi. Sunt vizionari, gândesc în perspectivǎ și își creeaza mereu o imagine mentalǎ de ansamblu a ceea ce vor sǎ realizeze.

Cea mai mare dorințǎ a lor este sǎ li se acorde libertate. Au nevoie de spațiu de manifestare si de libertate de expresie, ca de aer. Nu suportǎ constrangerile de nici un fel, pentru cǎ pur și simplu ei nu pot funcționa așa. Le place la nebunie sǎ cǎlatoreascǎ în locuri deosebite, exotice, unde pot avea adevǎrate revelații. Le place sǎ fie în comunicare permanentǎ cu oamenii din jurul lor, sǎ schimbe idei și experiențǎ de viațǎ. Pot dezvolta o adevaratǎ pasiune pentru religie și filozofie, acestea fiind domeniile care-i ajutǎ sǎ se cunoascǎ si sǎ se descopere în permanențǎ. Au o teamǎ înnǎscutǎ de tot ce înseamnǎ cotidian, monotonie, rutinǎ, limitari, constrangeri, realitate terestrǎ. Trebuie sǎ învețe sǎ aibǎ rǎbdare și sǎ-și stǎpâneascǎ accesele de furie, pentru cǎ altfel pot avea mari probleme în relațiile lor.

Loading...

VĂRSĂTOR– vor fi foarte multe zile în care nativii acestei zodii vor avea parte de multă fericire, bani şi iubire din partea apropiaților, în special din partea familiei. Parcă vor avea un magnet la bani în zilele ce urmează, deoarece ei vor obține foarte mulți bani din ceea ce fac, iar dragostea şi iubirea ce o vor primi din partea apropiaților, va fi nemărginită! De asemenea, ei vor fi şi foarte fericiți şi se vor simți iubiți de toți cei din jurul lor. Vor simți un sentiment ce nu l-au mai simțit de mult timp, se vor simți impliniți din punct de vedere sentimental, şi se vor scufunda în fericire!

GEMENI – nativii acestei zodii vor avea parte de o revelație care le va schimba total viața, dar îi va face fericiți! Ei, împreună cu familiile lor vor înțelege care este cu adevărat sensul vieții şi nu vor mai alerga după lucruri materiale care îi vor face bucuroşi doar pe moment, din contra, ei vor căuta adevărata fericire şi împlinire sufletească! De aceea, ei vor fi foarte fericiți si împliniți toată viața lor de acum încolo, şi vor încerca din răsputeri să aducă pe cale cea bună mult mai multă lume! Gemenii sunt reprezentarea cea mai exactă a principiului comunicǎrii. În toate cǎrtile de Astrologie, la semnul Gemenilor, vom întâlni foarte des aceastǎ asociere cu comunicarea. Şi pe bunǎ dreptate. Aceşti nativi sunt fǎcuţi pentru comunicare, pentru schimb de informaţii, pentru observarea evenimentelor, trecerea în revistǎ a tuturor lucrurilor pe care le trǎiesc.

Curiozitatea este trǎsǎtură de bazǎ a acestor nativi. Ei doresc nu doar sǎ filozofeze şi cu atât mai puţin sǎ punǎ în practicǎ bagajul de cunoaştere şi informaţie, ci mai ales sǎ observe, sǎ constate evenimentele, sǎ „vădǎ” şi sǎ afle tot ce se petrece. De aceea, sunt excelenţi jurnalişti. Gemenii se aruncǎ în experienţă vieţii cu o frenezie greu de egalat şi înţeles, chiar dacǎ, în aparentǎ, nu au un scop precis sau un plan bine pus la punct. Le place sǎ se joace, sǎ trǎiascǎ totul cu entuziasm.

Gemenii s-au nǎscut, de asemenea, sǎ vorbeascǎ. Despre tot şi despre toate. Par sǎ aibǎ rǎspuns la orice întrebare (că şi Vǎrsǎtorii), iar dacǎ se întâmplǎ sǎ nu aibǎ vreun rǎspuns, îl vor caută şi află în cel mai scurt timp. La ascultare, au de lucru. Ei trebuie sǎ ştie cǎ uneori e foarte folositor sǎ asculţi, sǎ fii prezent la ceea ce ţi se spune, în loc sǎ te faci cǎ asculţi şi, de fapt sǎ fii cu gândul în altǎ parte. Alte trǎsǎturi demne de a fi amintite sunt, desigur, vitalitatea extraordinarǎ cu care sunt înzestraţi, dar şi inteligenţă uimitoare. Sunt flexibili şi adaptabili, joviali şi jucăuşi.

TAUR– pentru nativii acestei zodii, fericirea va veni în foarte, foarte scurt timp! Vor elimina tot ceea ce îi făcea nefericiți iar în viața lor nu va fi loc decât de pace, iar certurile, scandalurile sau supărarile vor întârzia să apară în viețile lor, iar dacă o să apară, vor fi foarte rare! Nativii acestei zodii vor fi încontinuu plini de fericire şi entuziasm, neavând neapărat un motiv anume, deoarece ei vor înțelege care este sensul vieții aşa că se vor bucura de fiecare clipă pe care o au!

BERBEC – după mult timp în care tristețea a bântuit casele nativilor acestei zodii, în sfârşit vine rândul fericirii să o înlocuiască. În următoarele zile fericirea le va cuprinde casele nativilor acestei, va cuprinde şi sufletele lor cu multă pace si fericire, făcându-le viața mult mai frumoasă şi plină de culoare. Nativii acestei zodii vor fi ca un vulcan plin de fericire, care emană numai cuvinte bune, idei şi sfaturi de folosit în viață. Ei se vor scufunda in fericire, motiv pentru care vor ajuta pe absolut oricine le va ieşi în cale, chiar dacă stiu că nu vor primi o răsplată în mod direct, dar ştiind că roata se va intoarce şi că viața îi va răsplăti. Sursa:teinformezi.com

Gata cu stresul! 6 zodii se vor scufunda în fericire! was last modified: June 7th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns