O singură inimă îţi poate spune dacă eşti iubită cu adevărat. O să rămâi surprinsă – Ian Official

O singură inimă îţi poate spune dacă eşti iubită cu adevărat. O să rămâi surprinsă

Dacă nu ştii ce îţi rezervă planul amoros, un simplu test te va ajuta să îţi dai seama dacă eşti iubită cu adevărat.

Iubirea este pentru toată lumea, însă nu toată lumea iubeşte sincer. Alege o inimădin fotografia prezentată pentru a vedea în ce mod eşti iubită. 

1. Inima în palmă. Eşti o iubită loială şi dedicată partenerului. Din păcate însă, nu găseşti pe cineva care să te iubească în aceeaşi manieră. 

2. Inima înlănţuită. Pentru tine iubirea trece prin creier. Visezi la o dragoste ideală, cu un partener cel puţin la fel de inteligent ca tine. Îţi oferi inima, dar de cele mai multe ori o pierzi. 

3. Inima abstractă. Ai o imaginaţie bogată şi vrei ca viaţa ta să fie specială şi încărcată de sentimente. Nimeni nu se plictiseşte de tine, dar tu te plictiseşti de toată lumea. 

4. Inima din flori. Viaţa ta este un basm. Aştepţi un prinţ, deoarece te consideri o prinţesă care merită absolut orice sacrificiu. 

5. Inima în flăcări. Eşti o persoană impulsivă şi “sălbatică”. Pasiunea îţi va aduce tot felul de aventuri. 

6. Inima cusută. Inima ta a fost rănită de mult prea multe ori. Nu mai ai încredere în nimeni, nici chiar în tine. sursa:spynews.ro

O singură inimă îţi poate spune dacă eşti iubită cu adevărat. O să rămâi surprinsă was last modified: January 23rd, 2019 by admin