Fiecare deget este corelat cu două organe: metoda japoneză de tratare rapidă a oricărei boli! – Ian Official

Fiecare deget este corelat cu două organe: metoda japoneză de tratare rapidă a oricărei boli!

Loading...

MASAJUL DEGETELOR DE LA MÂINI

1. PENTRU REDUCEREA APETITULUI

Ca să nu mâncați prea mult, înainte de a vă așeza la masă, masați foarte bine vârful degetului mic (partea lui superioară). Vracii recomandă ca bărbații și femeile să realizeze această procedură în mod diferit.

Până la prânz jumătatea frumoasă a omenirii trebuie să maseze degetul în sensul acelor de ceasornic, iar după prânz — împotriva acelor de ceasornic. Iar bărbații trebuie să îndeplinească această procedură tocmai invers.

2. PENTRU TRATAREA AFECȚIUNILOR HEPATICE

Degetul arătător răspunde de funcționarea ficatului. Masarea lui zilnică permite normalizarea activității acestui organ. Degetul trebuie masat și antrenat în totalitate, oferind o atenție deosebită capătului lui superior.

De asemenea, îndepliniți următorul exercițiu: prindeți-vă degetele arătătoare unul de altul la nivelul pieptului și întindeți-vă mâinile în direcții opuse, străduindu-vă să le separați. În timpul inspirului încordați-vă mușchii, iar în timpul expirului — relaxați-i.

Îndepliniți aceste proceduri de câteva ori pe zi. Ele vor contribui la activarea funcțiilor hepatice.

Loading...

3. TRATAMENTUL GUTURAIULUI

Dacă suferiți de guturai, puteți să-l înlăturați cu ajutorul punctului activ de pe vârful degetului mare. Apăsați pe el și veți simți o senzație dureroasă. Folosind un plasture, fixați un bob de hrișcă pe acest loc. Din când în când apăsați pe el — acest lucru va contribui la înlăturarea edemului nazal și vă va ajuta să respirați mai ușor.

4. AMELIORAREA DURERILOR ARTICULARE

Degetele mijlociu și inelar sunt corelate cu picioarele noastre. De aceea, dacă vă dor genunchii, fixați semințe de morcov, roșii sau ardei iute (cu ajutorul unor plasturi) la nivelul articulațiilor mijlocii ale degetelor respective. Din când în când masați-le prin mișcări circulare — astfel veți ameliora senzațiile dureroase de la nivelul genunchilor.

5. PENTRU ÎNLĂTURAREA STRESULUI

Ca să scăpați de consecințele stresului, masați degetul mic de la mâna stângă cu ajutorul degetelor mare și arătător de la mâna dreaptă. Începeți să-l antrenați prin mișcări circulare, de la vârf spre bază. Această procedură nu vă va ajuta doar să vă calmați nervii, ci și să vă înviorați după o zi dificilă.

Fiți sănătoși! Sursa:retete-usoare.net

Fiecare deget este corelat cu două organe: metoda japoneză de tratare rapidă a oricărei boli! was last modified: April 21st, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns