Femeile trecute de 40 ar trebui să bea asta în fiecare zi: 3 băuturi pentru reglarea hormonilor – Ian Official

Femeile trecute de 40 ar trebui să bea asta în fiecare zi: 3 băuturi pentru reglarea hormonilor

loading...

Multe femei de orice vârstă suferă deseori de un dezechilibru hormonal sau de boli legate de funcționarea sistemului endocrin.

Însă, nu toți au posibilitatea să administreze diferite preparate speciale sau să respecte o dietă strictă.

Din aceste considerente vă propunem trei băuturi perfecte pentru o reglare eficientă a hormonilor.

Consumul acestor băuturi vor echilibra unele funcții ale sistemului endocrin și vă vor face să vă simțiți mai tinere, mai proaspete și pline de energie.

Rețeta Nr.1. Apă cu lămâie

Aparent apa cu lămâie nu este ceva neobișnuit. Însă multe persoane consumă această băutură pe stomacul gol pentru a slăbi.

Acidul gastric se dizolvă și începe să funcționeze mai bine. Puțini cunosc că această băutură reglează hormonii în organismul femeii.

Este vorba de hormonul senzației de saturație – leptina. Dacă funcția acestui hormon este dereglată, atunci omul începe să simtă foame puternică. Iar acest lucru duce la acumularea unei cantități mare de grăsimi.

Pentru a evita acest lucru nutriționiștii și endocrinologii recomandă consumarea acestei băuturi.

Aveți nevoie doar de apă caldă sau apă de temperatura camerei și sucul de la o jumătate de lămâie. Amestecați aceste componente și consumați băutura dimineața și seara înainte de somn.

O altă variantă a acestei băuturi. Se toarnă apă fierbinte peste jumătate de lămâie, lăsați să se infuzeze câteva minute și lăsați să se răcorească. Băutura se consumă în timpul zilei sau dimineața pentru a stimula buna funcționare a sucului gastric.

Această băutură ajută la reglarea hormonilor din organism și la eliminarea toxinelor. Pielea devine netedă, elastică și fortificată.

Pentru a observa rezultate cât mai bune trebuie să consumați această băutură cu regularitate și în cantități suficiente.

Rețeta Nr. 2. Ceai din frunze de zmeură

Ceaiul din frunze de zmeură poate fi numit unul din cele mai renumite băuturi. Beneficiile lui sunt aproape mai mari decât cele ale băuturii de lămâie. Acest ceai ajută la reglarea sistemului reproductiv la femei.

loading...

Doar câteva cești de acest ceai consumat în fiecare zi pot normaliza fondul hormonal al femeii, pot îmbunătăți starea sănătății înainte de conceperea unui copil, pot trata unele afecțiuni ale femeilor ce țin de ginecologie și urologie.

Frunzele de zmeură fortifică foarte bine pereții uterului, ameliorează durerile menstruale, schimbările menopauzei și simptomele ce prevestesc menopauza. De asemenea, ceaiul se

recomandă femeilor care urmează să nască sau celor care au născut deja. În special li se recomandă celor care au născut prin cezariană. Zmeura mai este numită planta femeilor!

Rețeta acestui ceai este foarte simplă. Puteți colecta și usca singuri frunze de zmeur sau le puteți cumpăra din farmacii.

O lingură de frunze de zmeur de infuzează în 200 ml de apă fiartă. Lăsați să se infuzeze 15-20 de minute.

Ceaiul se consumă în timpul zilei în cantități nelimitate. Nu se recomandă să-l beți înainte de somn. Puteți îndulci ceaiul cu miere. Este gustos și folositor!

Rețeta Nr. 3. Lapte și turmeric

Pentru noi această băutură suna chiar straniu. Însă în Orient este o băutură clasică. În Ayurveda este cea mai populară băutură.

În Orient și în Asia aceasta este numită „laptele de aur”datorită culorii băuturii. Această băutură echilibrează fondul hormonal,

crește imunitatea, îmbunătățește funcția sistemului digestiv, tratează răcelile și virozele. De asemenea, normalizează somnul, se luptă cu nevrozele, depresiile și stările de stres.

Rețeta este la fel de simplă ca și celelalte. Aveți nevoie de 200 ml de lapte fierbinte, jumătate de linguriță de turmeric. Amestecați și beți. Puteți adăuga miere, zahăr sau înlocuitori ai zahărului.

Puteți consuma această băutură înainte de somn, deoarece relaxează, calmează, creează senzația de liniște și bunăstare.

Mai mult, laptele de aur ne creează senzația de sațietate și poate fi consumat în timpul dietelor drept gustare sau mese separate.

Fiți sănătoși! Verificați dacă nu sunteți alergici la unele componente ale băuturilor!

sursa:fasingur.info

Femeile trecute de 40 ar trebui să bea asta în fiecare zi: 3 băuturi pentru reglarea hormonilor was last modified: September 5th, 2018 by admin
loading...
Loading...

Lasă un răspuns