Dezvaluiri cutremuratoare despre Ana Maria, micuta solista de 10 ani care a murit in Sambata Mare. Ce facuse fata cu doar cateva zile inainte de a-si gasi sfarsitul – Ian Official

Dezvaluiri cutremuratoare despre Ana Maria, micuta solista de 10 ani care a murit in Sambata Mare. Ce facuse fata cu doar cateva zile inainte de a-si gasi sfarsitul

loading...

Ana Maria Gheorghitoaia, micuta solista de muzica populara, s-a stins din viata in Sambata Mare, la doar 10 ani.

Ea fusese diagnosticata cu encefalita acuta, iar medicii nu au mai putut sa o salveze. Ana Maria era foarte talentata la muzica. Chiar pe 2 aprilie castige locul intai la un concurs.

“Ultimul său concurs a fost pe 2 aprilie și sincer și acum îmi vine să plâng. A câștigat premiul 1, premiu pe care nu am putut să i-l dăm, pentru că atunci au fost mulți copii, urmând ca după vacanță să le facem decernarea premiilor la toți copiii. Regret că nu îi mai putem da premiul Anei.

A fost un copil pe care și l-ar fi dorit orice părinte, silitoare elegantă, optimistă”, a declarat profesorul ei.

loading...

Tot in ziua aceea, minora a fost dusa de urgenta la spitalul Rovinari si a stat in coma mai multa zile, dupa ce medicii i-au prescris medicamante pentru viroza respiratorie.

Abia cand fetita a intrat in convulsii, i s-a pus diagnosticul de encefalita acuta. A fost mutata la Spitalul Marie Curie din Capitala, unde a si murit.

„Este greu să vorbeşti de un copil la trecut. A fost fetiță deosebită. Acum 5 ani am întâlnit-o a Clubul Copiilor Rovinari și a dorit să se înscrie la cursuri de muzică ușoară la clasa mea.

Am înscris-o și mi-am dat seamă că are talent nativ, iar după trei ani a solicitat să se înscrie la clasa de folclor, unde a reușit să-i depășească pe toți copiii.

Treptat a ajuns la grupa de elită care ne reprezenta ansamblul și instituțiile. Ana a câștigat multe premii, era un copil cu zâmbetul pe față și își ajuta colegii la nevoie”, a mai spus profesorul Gore Burlan, pentru Romania Tv.

Dezvaluiri cutremuratoare despre Ana Maria, micuta solista de 10 ani care a murit in Sambata Mare. Ce facuse fata cu doar cateva zile inainte de a-si gasi sfarsitul was last modified: April 22nd, 2018 by admin
loading...
Loading...

Lasă un răspuns