Cum sa iti cureti ficatul cu stafide si apa in doar cateva zile – Ian Official

Cum sa iti cureti ficatul cu stafide si apa in doar cateva zile

Loading...

Pentru bunastarea generala a organismului este important sa ducem un stil de viata sanatos. Fiecare organ al corpului uman are functia sa specifica si este esential pentru functionarea intregului sistem.

Putem spune ca ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corpul nostru, datorita faptului ca este numarul unu in ceea ce priveste eficienta in curatare si purificarea sangelui.

Mai exact, ficatul uman are sarcina de a se asigura ca sinteza proteinelor si eliminarea toxinelor nu sunt niciodata impiedicate.

In plus, acest organ are capacitatea unica de a se regenera dupa ce a fost taiat.

In concluzie ficatul este esential pentru sanatatea generala a organismului nostru, deci trebuie sa avem mare grija de el.

Problema cea mai comuna o constituie ficatul gras. Exista multe alte boli periculoase care ataca ficatul, cum ar fi ciroza hepatica, hepatita A, B si C si hepatita toxica.

Vestea buna este ca exista cai naturale de curatare a ficatului si de restabilire a functionarii corecte.

Continuati citirea acestei postari si veti vedea ca este posibila curatarea ficatului vostru, in cateva zile, numai cu apa si stafide.

PROCEDURA:

Inainte de toate veti avea nevoie de stafide negre de calitate, pe care puneti-le intr-o oala.

Loading...

Adaugati apa de trei ori peste o cana de stafide negre si scoateti-le dupa aproximativ 5 secunde, acestea fiind curatate. Dupa aceea, in aceeasi apa, fierbeti stafidele aproximativ 2 minute dupa care lasati-le sa se odihneasca timp de 24 de ore.

CUM SA UTILIZATI?

Acest detoxifiant puternic ar trebui consumat dimineata pe stomacul gol. Se poate consuma fierbinte, rece sau cald, dupa cum doriti.

Veti observa aparitia primelor rezultate dupa doua zile. Cu toate acestea va recomandam sa urmati metoda de curatare timp de o saptamana.

Nota: Tineti-va departe de alimentele grase si de alcool pe durata tratamentului.

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: healthylifeidea.com

Cum sa iti cureti ficatul cu stafide si apa in doar cateva zile was last modified: May 2nd, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns