Cum arata in realitate Andra, fără pic de machiaj! Avem imaginile bomba! Seamănă? – Ian Official

Cum arata in realitate Andra, fără pic de machiaj! Avem imaginile bomba! Seamănă?

Loading...

Andra este, probabil, una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, fanii ei fiind cuceriți de talentul, dar și de aparițiile cât se poate de senzuale pe care le are atât pe scenă, cât și în videoclipuri.

Cu toate acestea, de fiecare dată, acolo, este machiată și aranjată impecabil. Iar paparazzii Spynews.ro au surprins-o fără farduri, dovedind că distanța de la ”imagine” la ”realitate” este una… semnificativă.

Astfel, zilele trecute, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe frumoasa Andra în timp ce, însoțită de un angajat de-al ei, se ocupa de cadourile de Crăciun.

Fără picătură de machiaj, cu părul prins într-o coadă simplă, Andra pare să fie greu de recunoscut până în momentul în care zâmbește.

Iar când o face, devine clar motivul pentru care se bucură de atâția fani în rândul bărbaților…

Și, cum se apropie Sărbătorile de Iarnă și, cu siguranță, Andra are suficiente angajamente pentru a nu avea timp să se bucure de momente calde, în familie, artista a decis să ”rezolve” problema cadourilor.

Așa că, însoțită de angajatul ei, a dat o fugă într-un supermarket din București și, de acolo, după ce a petrecut câteva zeci de minute înăuntu, a ieșit cu un coș plin cu cumpărături dedicate Crăciunului.

Iar dacă artista a fugit repede la adăpostul mașinii, vremea de afară, extrem de rece, putând să îi pună în pericol vocea în cea mai dificilă perioadă a anului, angajatul ei a rămas să așeze, frumos, coșurile ambalate deja sub forma unor cadouri, în portbagajul bolidului, plecând, apoi, spre casa artistei.

Andra a vorbit în această dimineață la Kiss Fm despre înșelat, dar și despre bătaie. Artista a mărturisit că nu se pune problema de abuzuri în căsnicia ei, deoarece nici soțul ei, Cătălin Măruță nu este de acord cu așa ceva.

Loading...

Singurul lucru pe care l-ar putea face Măruță și peste care nu ar putea trece, ar fi să o înșele.

“Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat, și atunci poți trece peste orice, asta dacă îți dorești cu adevărat ca lucrurile să funcționeze bine.

Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc dacă ai copii cu acel om, treci peste niște lucruri, eu aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc, așa văd în momentul ăsta, nu știu, eu nu am trăit.

În cazul în care o femeie este bătută, este clar că nu mai este vorba de dragoste. Ce mi-ar putea face mai rău Cătălin este să mă înșele.

De bătaie, nu încurajez femeile să stea într-o relație, în care sunt abuzate, pentru că suntem capabile să facem pe picioarele noastre foarte multe lucruri, dacă ne dorim”, a mărturisit Andra la Kiss Fm.

Artista a fost întrebată de realizatori dacă vreodată hackerii i-ar sparge calculatorul, ar putea găsi poze compromițătoare cu ea? Vedeta a mărturisit că nu se teme absolut deloc, deoarece nu are poze debrăcată și nu ar avea cu ce să o șantejeze. „Dezbracată? Nu, din ce îmi amintesc, am fost foarte atentă, nu m-am pozat, nu am lăsat pe nimeni să mă pozeze într-un fel, am fost atentă. În pantaloni scurți, da. La mare, cum am fost„, a răspuns Andra.

Andra a fost pusă în fața unei întrebări grele, legată de eventualitatea de a apărea public poze cu ea dezbrăcată. Andra, partenera de viață a prezentatorului de televiziune Cătălin Măruță, este una dintre vedetele din showbiz-ul românesc care nu mizează pe apariții în ținute sumare pentru a atrage atenția. Vedeta este cunoscută pentru vocea ei de excepție și nu a fost implicată în scandaluri.

Look-ul cântăreței a fost dintotdeauna unul cuminte, Andra fiind fotografiată foarte rar în costum de baie. La o emisiune de radio, Andra a fost întrebată despre reacția pe care ar avea-o dacă hackerii i-ar intra în calculator și ar da peste imagini deocheate cu ea și s-ar ajunge la șantaj. Măruță ARE MOTIVE să fie îngrijorat ACUM. Cea mai MARE NEMULȚUMIRE a Andrei s-a AFLAT: „NU îmi place DELOC” Sursa:anamariavasile.com

Cum arata in realitate Andra, fără pic de machiaj! Avem imaginile bomba! Seamănă? was last modified: April 28th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns