Cine isi doreste un asa CATELUS ALB ? Filmuletul asta e atat de ADORABIL – Ian Official

Cine isi doreste un asa CATELUS ALB ? Filmuletul asta e atat de ADORABIL

Loading...

Cei mai deștepți câini de talie mică

Dacă te gândeşti să îţi iei un prieten patruped de talie mică doar văzându-l cât de drăgălaş, jucăuş şi frumos este, ar trebui să ştii şi că, în pofida faptului că sunt mici, aceşti căţei compensează prin aroganţă.

Dacă eşti interesat de cei mai deştepţi câini de talie mică, îţi prezentăm un clasament al acestora.

Chiar dacă unii dintre ei par făcuţi pentru smotoceala, personalitatea lor nu este neapărat blanda şi prietenoasă. Aceştia sunt mai deştepţi câini de talie mică, care te-ar putea ajută să faci o alegere pe care să nu o regreţi.

Cei mai deştepţi câini de talie mică pentru copii: Papillon

O familie cu copii are nevoie de unul dintre cei mai deştepţi câini de talie mică , cu un temperament cât mai calm şi cu un nivel de energie potrivit. Simpaticul Papillon este un câine de talie mică, foarte prietenos şi inteligent, scrie divahair.ro.

Acestei rase i se potriveşte perfect expresia: “Esenţele ţări se ţin în sticluţe mici”! Papillonul este plin de energie şi adoră să alerge şi să se joace, ceea ce îl face un câine ideal pentru familie. Este foarte ascultător şi uşor de dresat,

iar în compania copiilor este blând, jucăuş şi unul dintre cei mai deştepţi câini de talie mică. Îl poţi ţine în apartament, atât timp cât îi acorzi atenţia necesară şi îi asiguri porţia zilnică de efort fizic.

Cei mai deştepţi câini de talie mică pentru copii: Terrier de Yorkshire

Terrierul de Yorkshire este o rasă de talie mică, însă cu o personalitate puternică. Yorkie-ul, după cum i se mai spune, este curios,

îndrăzneţ şi mereu gata de aventură. Este un câine potrivit pentru apartament, cu o menţiune: latră mult. Fiind însă şi unul dintre cei mai cei mai deştepţi câini de talie mică, poate fi dresat să nu fie foarte zgomotos.

Cei mai deştepţi câini de talie mică pentru copii: Bichon Maltese

Această rasă de câini este una potrivită în special celor care au alergii, asta pentru că nu lasă foarte mult par prin casă. În plus, este unul dintre cei mai deştepţi câini de talie mică. Bichonul este prietenos şi chiar reuşeşte să se înţeleagă destul de bine cu alte animale,

Loading...

inclusiv cu pisicile. Totuşi, nu ar trebui să îl laşi prea mult timp singur, acest câine are nevoie de interacţiune cu stăpânul, scrie adevărul.ro.

Cei mai deştepţi câini de talie mică pentru copii: Boston Terrier

Un câine foarte potrivit pentru familii, Boston Terrier-ul este foarte afectuos cu cei mici şi în plus, nu este nevoie să îi îngrijeşti prea mult blană.

Problema acestui câine, unul dintre cei mai deştepţi câini de talie mică este aceea că adoră să roadă lucrurile de prin casă, aşadar, se recomandă jucăriile speciale pentru câini pe care să le ronțăie în voie.

Cei mai deştepţi câini de talie mică pentru copii: Shih Tzu

Reprezentantul unei rase potrivite pentru familie, acest leu în miniatură este unul dintre cei mai deştepţi câini de talie mică. Shih Tzu este extrem de prietenos şi,

cel mai important, atent cu cei mici. În plus, nu năpârleşte. Rasă Shih Tzu are o sensibilitate

oftalmologică, deci ochii trebuie menţinuţi curaţi, uneori chiar cu ajutorul unor picături speciale. sursa:click.ro

Cine isi doreste un asa CATELUS ALB ? Filmuletul asta e atat de ADORABIL was last modified: July 13th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns