Cel mai gustos DESERT din inghetata si CAPSUNI … Iti lasa gura apa… – Ian Official

Cel mai gustos DESERT din inghetata si CAPSUNI … Iti lasa gura apa…

loading...

Zilele încep să devină din ce în ce mai frumoase și împărtășirea unui desert delicios de înghețată cu familia sau cu cei dragi este o idee pe care mulți o vor iubi.

Să nu mai vorbim dacă este ceva pe care l-ai pregătit cu mâinile tale!

Acest desert delicios este foarte simplu de făcut. Videoclipul îl descrie foarte bine și nu există nici un fel în care greșiți și ceva nu merge bine. Sunteți gata să începeți ?

Ingrediente:

250 g. de căpșuni

250 g. de mascarpone

500 g smântână

70 g. zahăr

Poftă bună !

Citeste si:

Zece curiozităţi despre căpşuni

Pe lista de curiozităţi despre căpşuni trebuie menţionat faptul că acestea aduc un aport important de fibre pentru organism, ajută la reducerea nivelului de colesterol şi trigliceride şi previne bolile de inimă.

Căpşunile au şi un mare conţinut de antioxidanţi, la fel ca broccoli sau varza. De asemenea, dintre curiozităţi despre căpşuni trebuie menţionat şi faptul că ajută şi la tratarea anemiei, ţine departe astenia şi insomnia, tonifică şi vitaminizează organsimul.

Există cercetări care au demonstrat faptul că un consum moderat de căpşuni ajută la echilibrarea zahărului în sânge şi e de ajutor pentru cei care suferă de diabet. Mai exact, acest rezultat este dat de faptul că aceste fructe au un conţinut de polifenoli, care ajută la echilibrarea zahărului din sânge.

loading...

Tot dintre curiozităţi despre căpşuni trebuie menţionat şi faptul că un studiu efectuat de cercetători din cadrul universităţii Harvard au ajuns la concluzia că un consum moderat de căpşune în combinaţie cu alte fructe îi ajută pe cei care au dureri reumatice.

De asemenea, alte studii au concluzionat faptul că aceste fructe pot ameliora durerile de articulaţii. Aceleaşi cercetări au scos la iveală faptul că au efect antiinflamator şi cresc capacitatea organismului de a elimina acid uric şi elimină crizele de gută. În

plus, căpşunile vă poate ajuta şi în cura de slăbire. Sunt foarte bune în ditele de slăbit întrucât sunt foarte săţioase, stimulează metabolismul şi cresc capacitatea de ardere a grăsimilor.

Curiozităţi despre căpşuni. Bune pentru cei care vor să renunţe la fumat

Unii cercetători au ajuns la concluzia că un consum moderat de căpşuni îi poate ajuta pe fumătorii care renunţă la acest viciu şi sunt în perioada de sevraj. Mai exact, consumul de căpşuni ajută organismul să se refacă şi să înlăture dependenţa de nicotină.

În plus, căpşunile pot aduce beneficii şi pentru cei care au consumat alcool, întrucât protejează stomacul de inflamaţii şi alte infecţii virale.

Există studii care arată faptul că sunt numeroase beneficii ale consumului de căpşuni pentru cei care au suferit de intoxicaţii. Pe lista de curiozităţi despre căpşuni este şi faptul că ajută la eliminarea substanţelor nocive din organism.

În ceea ce priveşte efectele adverse care ar putea apărea dacă consumaţi căpşuni, cercetătorii încă nu au descoperit situaţii deosebite.

Pot apărea în cazuri foarte rare alergii la căpşuni şi mai pot avea mici probleme cei care au intoleranţă la aspirină, întrucât căpşunile sunt bogate în substanţa activă ale acestor medicamente.

surse:adevarul.ro, bles.com

Cel mai gustos DESERT din inghetata si CAPSUNI … Iti lasa gura apa… was last modified: September 24th, 2018 by admin
loading...
Loading...

Lasă un răspuns