Ceapa roșie vă ajută să scăpați de burtă, fără să urmați vreo dietă complicată! – Ian Official

Ceapa roșie vă ajută să scăpați de burtă, fără să urmați vreo dietă complicată!

Loading...

Aveți nevoie să dați jos câteva din kilogramele acumulate, dar nici o dietă pe care ați ținut-o până cum nu a avut efectul dorit?

Uitați de toate aceste lucruri și apelați cu încredere la cel mai bun prieten: ceapa roșie. Condiția esențială să aveți succes este să o consumați în stare crudă!

Mâncați zilnic 70-100 g ceapă roșie

Nutriționiștii afirmă că după doar o lună, timp în care ați consumat în fiecare zi între 70-100 g ceapă roșie crudă, veți fi plăcut

surpinși să vedeți că ați dat jos minim câteva kilograme fără să faceți nici cel mai mic efort.

Motivul?

Ceapa conține compuși activi care eficientizează digestia.

Mai mult, compușii conținuți de ceapa roșie (care conține de două ori mai mulți antioxidanți decât cea albă) fluidifică sângele,

previne formarea trombilor și reduc nivelul colesterolului rău.

Și asta nu e tot. Ceapa roșie consumată zilnic întărește celulele, reduce procesele inflamatorii și ține bolile cardiovasculare dar și diabetul departe.

Folosiți și cojile

Este foarte important să valorificați ceapa roșie așa cum trebuie, așa că nu aruncați nici cojile, pe care le puteți folosi la obținerea ceaiului.

Pentru ca ceapa roșie să nu se strice, trebuie ținută în locuri răcoroase, uscate și foarte bine aerisite.

Ceapa roșie nu se păstrează în frigider sau în pungi de plastic! Odată curățată, aceasta trebuie consumată pe loc, altfel devine toxică.

Loading...

 

sursa:secretele.com

Ceapa roșie vă ajută să scăpați de burtă, fără să urmați vreo dietă complicată! was last modified: September 14th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns