Cea mai inteligentă zodie dintre toate! Judecata ei e perfectă! – Ian Official

Cea mai inteligentă zodie dintre toate! Judecata ei e perfectă!

Fără fală modestie, cea mai inteligentă zodie din horoscop, cu o judecată de necombătut, este zodia Capricorn.

Capricornii au o gândire extrem de precisă și calculată, sunt foarte isteți iar ceea ce vor să facă trebuie mereu să aibă finalitatea dorită. La capitolul imaginație, aceștia nu excelează, pentru că văd mereu viața în alb sau negru.

Nativii din Zodia Capricornului se disting prin corectiudine și autodisciplină, prin eficiență și seriozitate, uneori, exagerată. Relațiile, viața profesională, dragostea și căsnicia sunt influențate de trăsăturile lor dominante.

Personalitate Capricornului

Capricornul este foarte calculat și exigent cu sine și cu cei din jur. Dacă îi meriți încrederea, vei vedea partea sa emoțională, compasiunea și capacitatea de sacrificiu. Tipic pentru Capricorn:

Calitățile Capricornului

exigență față de sine și față de ceilalți;

disciplină de viață strictă;

onestitate, corectitudine;

simț al umorului limitat;

realism, gândire logică;

pragmatism;

autoritate.

Femeia Capricorn se impune prin:

subtilitate și rafinament;

senzualitate bine controlată;

respingerea hotâtă a compromisului;

abordarea cu seriozitate a carierei.

Profilul profesional

disciplină în muncă;

responsabilitate;

exigență față de coechipieri și subalterni;

capacitate de muncă constantă;

claritate în gândire;

abilitatea de a se adapta la orice mediu;

puterea de a îndeplini la un nivel excelent activități diverse;

implicare emoțională moderată, spre deloc.

O pildă care îți va lumina mintea și te va învăța să nu te mai superi niciodată pe nimeni

Această parabolă se citește în două minute. Dar are un înțeles foarte profund! Cândva demult mergea, pe un drum prăfuit, un bătrân înțelept. Nu se grăbea: se oprea să admire păsările de pe cer, apoi admira floricele de câmp care creșteau pe lângă drum. Apoi a zărit un bărbat care se îndrepta spre el și care ducea ceva greu în spate.

Dintr-o singură privire era clar cât de greu îi era acelui bărbat. „De ce ați ales calea muncii și a suferințelor nesfârșite?” – l-a întrebat bătrânul. – Nu ma chinui în zadar.

O fac pentru ca în viitor copiii și nepoții mei să traiască în prosperitate și fericire”, a răspuns sărmanul om. – Toți strămoșii mei au procedat la fel: străbunicul meu a muncit pentru bunicul, bunicul a lucrat din greu pentru tata, tata pentru mine și eu voi îndura suferință pentru bunăstarea copiilor mei.

„Spune-mi, a fost cineva dintre membrii familiei tale fericit?” A întrebat călătorul înțelept. „Încă nu, dar copiii și nepoții mei vor fi cu siguranță fericiți!” – a răspuns entuziasmat sărmanul bărbat.

„Știi, există o vorbă înțeleaptă: analfabetul nu poate învăța pe nimeni să citească, iar iepurele nu va reuși niciodată să educe un șoim”, a spus înțeleptul. – Mai întâi trebuie să încerci sa fii fericit tu și doar după aceea îi vei putea învăța pe copiii tăi arta fericirii. Acesta va fi cel mai valoros lucru pe care îl vei lăsa în urma ta! Țineți minte această pildă înțeleaptă! sursa:horoscopulzilei.net

Cea mai inteligentă zodie dintre toate! Judecata ei e perfectă! was last modified: January 24th, 2019 by admin