Ce trebuie să faci ca să se îndeplinească imediat dorințele!!! – Ian Official

Ce trebuie să faci ca să se îndeplinească imediat dorințele!!!

Loading...

O veche vorbă românească spune să avem grijă ce ne dorim, pentru ca s-ar putea să se împlinească. Ceea ce este foarte adevărat, cu o singură condiție: să formulăm corect dorințele noastre. 

Ne atragem singuri supărările și necazurile

V-ați gândit vreodată cât de importantă e puterea gândului? Potrivit cercetătorilor, gândurile noastre sunt un adevărat magnet și atrag tot ceea ce ne dorim.

Cum au ajuns unii oameni bogați, fericiți și cu căsnicii de invidiat?

Cu legea atracției! Gândești pozitiv, vei avea parte de lucruri incredibile! Gândești negativ, te plângi toată ziua că nu ai bani, că

bărbatul dorit nu te bagă în seamă, că ești bolnav, nu va trece mult timp și vei atrage toate energiile nefaste asupra ta.

Vizualizează-ți dorințele!

Desigur, sunt mulți care se întreabă cum trebuie să gândească corect ca să atragă doar lucruri bune asupra lor. În primul rând, spun oamenii de știință, trebuie să-ți vizualizezi dorințele.

Loading...

Este cea mai incredibilă metodă prin care îți materializezi gândurile. Pentru ca, dacă vrei ca o dorință să devină realitate, e foarte important să știi clar care este visul tău și mai înainte de toate,

să vezi absolut toate detaliile. În acest fel, subconștientul nostru este legat de Univers și chiar și cele mai imposibile lucruri pot deveni realitate.

Sursa:secretele.com

Ce trebuie să faci ca să se îndeplinească imediat dorințele!!! was last modified: February 19th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns