Ce alimente NU este bine să le păstrezi la congelator! – Ian Official

Ce alimente NU este bine să le păstrezi la congelator!

Loading...

Chiar dacă orice produs trebuie să stea la rece pentru a nu se altera, există anumite alimente și legume care, spun specialiștii, e indicat să nu stea niciodată la congelator!

Cartofii se depozitează în locuri uscate și răcoroase

Dacă piureul de cartofi se poate congela chiar până la jumătate de an, nu același lucru se întâmplă cu cartofii cruzi, care se înnegresc dacă sunt ținuți la congelator.

De aceea, se recomandă ca aceștia să fie depozitați în locuri răcoroase și uscate.

Nici ouăle nu au voie să stea în congelator, pentru că vă puteți trezi că atunci când le scoateți, au coaja spartă. Ouăle se

depozitează doar în frigider, în locurile special amenajate de producători. Laptele trebuie păstrat, de asemenea, doar în frigider, în caz contar putând deveni apos.

Atenție! Conservele pot exploda!

În ceea ce privește conservele, întrucât la congelator își pot mări dimensiunea și pot exploda, nici acestea nu se recomandă a fi ținute în congelator.

Atenție și la legume precum salata verde, castraveți sau ridichi, care odată ce le introduceți la congelator își pierd gustul și proprietățile. Nu în ultimul rând, nu depozitați mâncare caldă în congelator, pentru că există riscul să se dezvolte bacterii.

Citeste si:

De ce ar trebui sa congelam lamaile?

“Un nou studiu a demonstrat pentru prima data cum substanta limonoids, prezenta in lamai si alte fructe citrice, impiedica dezvoltarea cancerului de san.

Astfel se atrage atentia asupra importantei citricelor in prevenirea cancerului de san, intarind studiile anterioare care au aratat ca riscul cancerului mamar se poate reduce prin consumarea fructelor. ”

Loading...

Acest tip de terapie cu lamaie distruge numai celulele canceroase maligne si nu afecteaza celulele sanatoase. Procesul este

simplu: cumperi o lamaie organica sau bio, o speli, o pui in congelator, iar dupa ce s-a congelat, o tai si o pui in absolut tot ceea ce mananci.

Poate fi adaugata in salate, supe, spaghete, inghetata, sau in orice alta mancare. Vei experimenta un gust nou pe care numai asa o sa-l obtii.

Mare atentie, coaja de lamaie nu trebuie indepartata! Aceasta contine intre 5 si 10 ori mai multe vitamine decat sucul obtinut prin stoarcerea lamaii, ajutand la eliminarea toxinelor din organism.

Un alt aspect interesant este ca lamaia congelata are un efect remarcabil asupra chisturilor si tumorilor.

Pe langa toate acestea lamaile au un efect anti-microbian, luptand eficient impotriva infectiilor bacteriene si ciupercilor; sunt

eficiente impotriva parazitilor interni; regleaza tensiunea arteriala, in special tensiunea mare; actioneaza ca un antidepresiv; combat stresul si tulburarile nervoase.

Este simplu, in natura gasim alternative pentru toate medicamentele. Singurul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa le cautam!

sursa:secretele.com

Ce alimente NU este bine să le păstrezi la congelator! was last modified: September 27th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns