Cat de grea si amara e STRAINATATEA ?! Dor de casa… dor de parinti… dor de copii… – Ian Official

Cat de grea si amara e STRAINATATEA ?! Dor de casa… dor de parinti… dor de copii…

Loading...

Viaţa de emigrant: cât de mult ne schimbă traiul în străinătate.. Viaţa dincolo de graniţele ţării vine cu provocări, eşecuri, dar şi realizări care te vor transforma într-o persoană mult diferită de cea din ţara natală. Lumea ta devine mai mare şi îţi va fi greu să renunţi la ea pentru cea de acasă.

1. Nu vei mai fi aceeaşi persoană Odată ce decizi să pleci în străinătate, vei schimba mai mult decât casa şi locul de muncă. Traiul peste hotare aduce cu sine o mulţime de obstacole, emoţii, provocări şi eşecuri, iar toate acestea au un impact greu de imaginat asupra personalităţii tale.

2. Nu vei mai putea să te întorci acasă Poate că vei avea posibilitatea să revii după o vreme în ţara natală, dar nu vei mai putea avea niciodată acolo viaţa de altădată. Oamenii pe care i-ai lăsat în urmă se schimbă, tu devii o altă persoană şi, în timp, se instalează distanţa.

Loading...

3. Lumea ta devine mai mare Odată cu locurile şi şi experienţele noi pe care le vei trăi după plecarea în afara ţării, lumea ta se extinde. Traiul peste hotare te va determina să cauţi în permanenţă experienţe noi şi să nu te mai mulţumeşti cu puţin.

4. Totul pare posibil Plecarea din ţara natală a fost cea mai grea parte, dar odată ce ai făcut acest pas, nimic nu va mai fi imposibil. „Poşi călători mai departe, vorbi o altă limbă, găti preparate diverse şi îmbrăţişa alte culturi. Vei înţelege tradiţiile şi obiceiurile locului, vei fi mai deschis oportunităţilor, vei aborda străinii cu o mai mare lejeritate şi vei spune «Adio!» traiului comod de acasă.

Ai demonstrat că poţi trăi peste hotare şi că poţi supravieţui. Ai avut curajul să-ţi urmezi visul. Da, ai deschis Cutia Pandorei şi nu o vei mai putea închide, dar vei fi mai fericit şi mai mulţumit“ Sursa:adevarul.ro

Cat de grea si amara e STRAINATATEA ?! Dor de casa… dor de parinti… dor de copii… was last modified: January 12th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns