Bebeluşul este tare supărat în timp ce mama lui filmează reacţia amuzantă a câinelui în faţa acestei situaţii – Ian Official

Bebeluşul este tare supărat în timp ce mama lui filmează reacţia amuzantă a câinelui în faţa acestei situaţii

Loading...

Câinii care cresc în aceeaşi familie alături de bebeluşi vor interacţiona de cele mai multe ori cu aceştia într-un mod adorabil.

Chiar dacă unii părinţi sunt reticenţi la apropierea excesivă dintre animalele de companie şi bebeluşii lor, aceste imagini ne dovedesc faptul că există o comunicare specială între un copil şi un câine.

Mama micuţului surprinde pe camera de luat vederi un moment nepreţuit care îi are ca protagonişti pe bebeluşul ei alături de căţeluşul lor de companie.

Acest bebeluş este extrem de supărat şi nimic nu pare să-l împace decât căţeluşul familiei, care încearcă să-i răspundă cu aceeaşi naturaleţe.

De câte ori bebeluşul plânge cu lacrimi de crocodil, căţeluşul se porneşte să urle prelung de parcă ar vrea să-l imite perfect.

În acel moment, bebeluşul se opreşte din plâns pentru ca în clipa următoare, când micuţul patruped se opreşte din urlat, aceasta sa înceapă să plângă instantaneu.

Acest schimb de replici se repetă de câteva ori, semn că doar căţeluşul îl poate linişti pe micuţ cu glasul lui convingător.

Pe de altă parte poate că patrupedul este deranjat de plânsetul copilului şi prin urlete lui vrea să-i dea de înţeles că acest lucru îl deranjează.

Loading...

Oricare ar fi realitatea, momentul de familie este unul cu adevărat special care îi emoţionează profund pe ceilalţi membri ai familiei şi cu siguranţă îl va amuza chiar şi pe copil când acesta va creşte mare şi va privi aceste imagini.

Sursa: WaioliCoCo via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Bebeluşul este tare supărat în timp ce mama lui filmează reacţia amuzantă a câinelui în faţa acestei situaţii was last modified: July 13th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns