Au trecut 4 ani de la DIVORȚUL de Gabriela Cristea, iar azi Marcel Toader a lăsat mască pe toată lumea. Declaratii soc, nu ai fi crezut ca este capabil de așa ceva – Ian Official

Au trecut 4 ani de la DIVORȚUL de Gabriela Cristea, iar azi Marcel Toader a lăsat mască pe toată lumea. Declaratii soc, nu ai fi crezut ca este capabil de așa ceva

Loading...

Marcel Toader, mărturisire neașteptată despre Gabriela Cristea. Afaceristul a povestit în cadrul unei emisiuni la Antena 1, despre rochiile Gabrielei Cristea, care i-au rămas după divorțul de aceasta.

Marcel Toader a spus că a aruncat toate acele haine ale Gabrielei Cristea, în ciuda sumelor mari investite în rochiile de mătase ale fostei soții.

„Am rămas cu 40 de rochii de mătase. Am umplut un container cu rochii de mătase. Am avut hainele şi le-am aruncat.

Erau bani investiţi acolo, nu le-a mai purtat niciodată. De ce nu le-a luat dacă erau o amintire fantastică pentru ea?”, a afirmat Marcel Toader în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Omul de afaceri Marcel Toader a luat o decizie radicală. Acesta își vinde apartamentul în care a locuit cu patru dintre fostele sale partenere de viață.

Marcel Toader, care este în divorț cu interpreta de muzică populară Maria Constantin, este pus pe fapte mari.

Omul de afaceri Marcel Toader a luat o hotărâre definitivă în procesul de divorț cu Maria Constantin.

Marcel Toader și Maria Constantin au făcut să curgă multă cerneală anul trecut, după ce s-a aflat că divorțează. Omul de afaceri a scos atunci la iveală amănunte care mai de care mai șocante despre interpreta de muzică populară Maria Constantin.

Luna aceasta, în data de 23 ianuarie, cei doi urmează să se întâlnească din nou în instanță pentru procesul de divorț. Însă, Marcel Toader a luat o hotărâre definitivă.

Loading...

El a mărturisit, pentru wowbiz.ro, că vrea să accepte desfacerea căsătorie din culpă comună, așa cum i-a solicitat și fosta parteneră de viață, Maria Constantin.

“Am ajuns la concluzia că nu trebuie să mă gândesc doar la mine! Am spus și la finele anului că divorțez în condițiile Mariei, am decis să o uit și să o iert! Poate tocmai de aceea, nici nu mă gândesc să îmi angajez vreun avocat, așa cum s-a vehiculat în ultima perioadă!

De altfel, ca să spunem lucrurilor pe nume, am depus o acțiune de separare anul trecut, și am avut două înfățișări. La una m-am dus eu și la altă ea, însă am aflat apoi că nu era necesar să ne prezentăm!

Acum, după audieri, cererea noastră a ajuns în comisia de evaluare și aștept termenul în care voi fi anunțat de desfacerea căsătoriei!

Mă voi prezența singur, fiindcă am hotărât să mă despart prin culpă comună, așa cum a vrut nevastă mea! Nu mai vreau să aduc martori, să mai tărăgănez povestea asta! Gata, îmi ajunge!

Am iubit-o, dar prefer să îmi văd de viață mea! Totul s-a terminat și este bine să conștientizam fiecare acest lucru! Asta este hotărârea mea definitivă și irevocabilă”, a declarat Marcel Toader pentru sursa mai sus-menționată.

Sursa:frumusetile.com

 
Au trecut 4 ani de la DIVORȚUL de Gabriela Cristea, iar azi Marcel Toader a lăsat mască pe toată lumea. Declaratii soc, nu ai fi crezut ca este capabil de așa ceva was last modified: January 23rd, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns