Astazi a trecut un an de cand scumpa noastra Denisa Raducu numai este printre noi… – Ian Official

Astazi a trecut un an de cand scumpa noastra Denisa Raducu numai este printre noi…

Loading...

Prieteni 🙁 astazi a trecut un an de cand scumpa noastra Denisa Raducu numai este printre noi… Si in memoria ei am desenat acest portret, prin care mi-am dorit foarte mult sa redau toata frumusetea chipului ei de inger…

Nu te vom uita niciodata si vei ramane mereu in sufletele noastre… Dumnezeu sa te odihneasca si sa te aiba in paza acolo in rai… Suflet bun !

Citeste si:

Denisa Răducu s-a stins din viaţă în urmă cu aproximativ un an, din cauza unei boli cumplite. Familia şi prietenii nu au uitat-o, iar durerea pe care o au în suflet nu li se va vindeca niciodată.

Dis de dimineaţa, s-au adunat cu toţii şi au făcut slujba de pomenire de un an.

Mama Denisei i-a făcut un parastas cu aproximativ 100 de persoane, iar la casa tatălui s-au adunat în jur de 40.

Cei doi părinţi au vrut să îşi amintească separat de fiica lor.

“Se face o slujbă, se merge cu coşul, cu farfuria de colivă, o sticluţă de vin pentru că aşa se obişnuieşte. Deci ea este îngropată aici, în comună.

Mai sunt două zile şi se împlineşte un an de când Denisa nu mai este printre noi. Timpul a trecut aşa cum a trecut,

dar nu a fost zi să nu ne cadă o lacrimă şi suferinţa este destul de mare., chiar foarte mare. Nu e nimic mai dureros decât să îţi pierzi copilul.” a declarat tatăl Denisei Răducu.

“Întotdeauna la noi în Oltenia se face pomana de un an cu mâncare. Mâncare, haine, pat şi acum se duce să citească părintele patul,

Loading...

apoi vine să citească hainele, mâncarea şi chem lumea, mese întinse în curte. Nu pot să mănânc, nu pot să dorm. Deci mi-a lăsat un gol imens în suflet.” a declarat mama Denisei Răducu.

sursa text:spynews.ro

Astazi a trecut un an de cand scumpa noastra Denisa Raducu numai este printre noi… was last modified: July 23rd, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns