Ardeţi o frunză de dafin în casă şi vedeţi ce se întâmplă în doar 10 minute – Ian Official

Ardeţi o frunză de dafin în casă şi vedeţi ce se întâmplă în doar 10 minute

Loading...

În zilele noastre, oamenii s-au obişnuit să apeleze la multitudinea de medicamente fabricate în laborator. Dar nu trebuie să uităm că există remedii naturale la fel de eficiente pentru tratarea bolilor.

Cel despre care vă vom relata mai jos, pe lângă faptul că are o mulţime de beneficii, ne dă o mână de ajutor în fortificarea sistemului nostru imunitar!

Deşi mulţi oameni cunosc deja beneficiile usturoiului, morcovului sau ghimbirului, sunt destule persoane care nu au auzit de efectele minunate ale frunzelor de dafin.

Grecii şi romanii au folosit această plantă la mult mai multe lucruri decât la simpla realizare a faimoaselor coroane de lauri.

La acea vreme, planta era deja cunoscută pentru efectele ei liniştitoare şi pentru ameliorarea inflamaţiilor şi congestiei nazale.

Dafinul (Laurus nobilis), conţine în frunze mai multe ingrediente active şi uleiuri esenţiale. Unul dintre aceste uleiuri este eucaliptolul, care are proprietăţi antibacteriene şi ajută la tratarea tusei şi bronşitei. Mai presus de toate, acesta îmbunătăţeşte digestia.

Ca şi cum aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns, uleiul esenţial linalool prezent în frunze este foarte util în ameliorarea stresului. Această substanţă poate lupta, de asemenea, împotriva durerilor de cap şi migrenelor cauzate de anxietate.

Apreciaza acest articol !

O modalitate de a folosi frunzele uscate de dafin este pur şi simplu să le ardeţi. Frunzele de dafin prin ardere, elimină substanţe care ajută la relaxare. Fumul trebuie să fie distribuit în jurul camerei, astfel,

pe lângă faptul că încăperea va fi parfumată, stresul va dispărea. Dacă nu vă plac deodorantele de cameră, foile de dafin reprezintă o soluţie potrivită.

Este important să fiţi atenţi când ardeţi frunza de dafin. Faceţi acest lucru pe o suprafaţă fără obiecte inflamabile. Vă sfătuim să le aprindeţi deasupra unui vas cu puţină apă, ţinându-le cu o pensetă, sau pur şi simplu într-o scrumieră.

După câteva minute, veţi începe să simţiţi puterea relaxantă a acestui remediu natural minunat.

Ştiaţi deja care sunt beneficiile frunzelor de dafin? Împărtăşiţi-le cu prietenii şi familia pentru a le spune şi lor! Sursa:livebizmedia.com

Ardeţi o frunză de dafin în casă şi vedeţi ce se întâmplă în doar 10 minute was last modified: March 24th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns