Amestecati aceste 3 ingrediente si puneti-le pe par. Rezultatele sunt uimitoare – Ian Official

Amestecati aceste 3 ingrediente si puneti-le pe par. Rezultatele sunt uimitoare

loading...

Scorțișoară este un ingredient remarcabil care oferă numeroase beneficii pentru corpul nostru și pentru sănătate.

Este, de asemenea, extrem de eficient atunci când este utilizat în tratamentele pentru păr, deoarece este o alternativă naturală a produselor de păr scumpe pe care le cumpărăm adesea și duce la un păr strălucitor, moale și sănătos.

Rezultatele sunt pur și simplu uimitoare și sunt observate foarte repede.

Pentru a restabili sănătatea și strălucirea părului nostru, trebuie să ne întărim foliculii de păr și să acceleăm procesul lor de dezvoltare.

Scorțișoara este bogată în vitamine și substanțe nutritive care sunt benefice pentru creșterea și îmbunătățirea firului de păr.

De asemenea, schimba nuanța părului, făcându-l puțin mai strălucitor. Cel mai bun impact poate fi observat atunci când este aplicat pe părul de nuata inchisa, deoarece numai un singur tratament îl poate lumina cu 2 până la 3 nuanțe.

Cei care au parul negru ar trebui să fie mai răbdători și să repete procedura de câteva ori, deoarece trebuie să fim conștienți de faptul că efectul tratamentului cu scorțișoară depinde de structura părului și de culoarea sa, astfel încât uneori nu poate da imediat rezultatele dorite. Oricum, nu există nici o îndoială si nu veți pierde nimic dacă îl încercați.

ingrediente:

3 linguri de scorțișoară

5-6 linguri de balsam de păr

3 linguri de miere

Mod de preparare:

Această cantitate de ingrediente poate fi utilizată pentru o spălare dacă aveți păr lung. Utilizați doar jumătate din acest amestec în cazul în care părul este mediu.

loading...

Se amestecă mierea și scorțișoara într-un castron, până când se obtine un amestec omogen. Apoi, adăugați balsamul de păr și amestecați din nou pentru ca toate ingredientele să se omogenizeze.

În primul rând, clătiți bine părul și când este uscat pe jumătate, periați-l și separați-l ca la vopsire. Aplicați amestecul pregătit cu o pensula de vopsit, încercând să-l aplicați uniform in timp ce-l pieptanati. Puteți aplica amestecul si cu mâinile de la varfuri catre radacina.

Aveți grijă să nu aplicați amestecul direct pe rădăcinile părului, deoarece poate provoca roșeață sau mici inflamații. Nu-l aplicați și pe scalp.

După aplicare, ridicați-vă părul și prindeti-l. Puneți o pungă de plastic pe cap și utilizați un prosop pentru a-l acoperi.

Lăsați-l să stea timp de 30 de minute și apoi scoateți prosopul, dar păstrați punga de plastic timp de încă 1 – 3 ore. Apoi spălați-l cu apă fierbinte. Rezultatul te va uimi – părul tău va fi sănătos, strălucitor, mai puternic și mai strălucitor.

Repetați acest tratament de câteva ori dacă aveți nevoie să vă faceți părul matasos. Acest tratament este, de asemenea, potrivit pentru cei care au păr gras. Pentru părul uscat, adăugați o lingură de ulei de măsline in amestec. Sursa:andreilaslau.ro

Amestecati aceste 3 ingrediente si puneti-le pe par. Rezultatele sunt uimitoare was last modified: April 23rd, 2018 by admin
loading...
Loading...

Lasă un răspuns