Alege și află ce ți se citește în viitor! – Ian Official

Alege și află ce ți se citește în viitor!

Viitorul este parte imprevizibilă a vieții despre care nu putem confirma nimic în nicio circumstanță. Unica forță pe care o avem este să visăm că totul o să fie splendid și să muncim din greu ca visul să devină realitate, însă nimic mai mult.

O gândire pozitivă este foarte importantă atunci când vine vorba de viitor, asta pentru că fiecare gând avut în prezent este ca o sămânță aruncată în viitor a cărei roade le vom culege în viitorul relativ apropiat.

Adevărul este că depinde într-o oarecare măsură și cum ne este soarta, căci dacă un lucru are să se întâmple cu siguranță se va întâmpla. Într-o dimensiune îndepărtată energiile știu deja cum are să fie viiorul tău apropiat, iar acest lucru îți influențează în mod cert alegerile, acțiunile, gândurile. De aceea îți putem descrie o mică parte a viitorului tău doar dacă vei alege una din imaginile de mai sus.

Prima variantă

Ai trecut prin multe greutăți care te-au indus într-o confuzie totală greu de descifrat. Acest aspect te-a determinat să o iei pe căi greșite care te-au indus mai mult în ceață. Ai avut un moment în viața ta în care chiar nu știai care îți este adevăratul scop pe lume. Însă toate acestea se vor schimba curând, asta pentru că viitorul tău se anunță unul destul de palpitant. În cale îți vor ieși multe de oportunități noi ce îți vor aduce ușor, ușor bine meritatul succes. Vei avea parte de experiențe splendide ce îți vor crea amintiri frumoase pe care le vei povesti cu drag.

Sufletul tău va deveni unul mult mai bun, mai pașnic și mai plăpând, căci armonia se va instaura în viața ta. Așadar, fii cu ochii în patru după minunatele oportunități ce o să îți apară în cale. Nu se știe niciodată cum un lucru aparent nesemnificativ îți poate schimba viața pentru totdeauna și-ți poate asigura un viitor strălucit.

A doua variantă

Ai depus destul de multă muncă în ceea ce îți dorești să faci, însă totul s-a dovedit a fi în zadar până acum. Chiar dacă ți-ai atins anumite scopuri, tot există altele care încă nu au reușit să devină realitate. Acest lucru te va descuraja complet și te va induce într-o stare de comoditate totală. Greu de spus dacă vei mai ieși de acolo curând, însă ideea esențială este că o să ai foarte multe dezavantaje financiare datorită comodității avansate în care vei intra.

 

Totuși, în altă ordine de idei, această stare de „vreau să lenevesc” o să te facă, într-un fel sau altul, să cunoști o persoană nouă ce o să îți îmbunătățească situația sentimentală ori pe cea spirituală. Greu de crezut, nu-i așa? Vei vedea! Chiar dacă lucrurile vor merge destul de rău pe o parte, vor excela inedit pe cealaltă parte.

A treia variantă

Ai avut o „baftă” incredibilă la oameni falși pe parcursul vieții tale. Aceștia te-au mințit frumos ca mai apoi să lase urme destul de adânci în sufletul tău. Au reușit, cumva, să te facă să trăiești în minciună. Însă toate acestea s-au terminat și urmează să îți construiești un viitor frumos și bazat pe tine. Vei începe să te focusezi mai mult pe propria persoană și să lupți doar pentru a-ți îndeplini ție dorințele.

Te-ai implicat prea mult în viața oamenilor ce se aflau în nevoie, i-ai ajutat, iar acum nu îți sunt recunoscători. Din fericire ai învățat cum să nu mai faci asta și urmează un viitor plin de succese minunate pentru tine. O să îți atingi foarte multe scopuri care mai ieri părea misiuni imposibile pentru realizarea cărora o viață nu ar fi suficientă.

A patra variantă

În trecut îți țineai opiniile și ideile ascunse de oameni. Ele erau precum niște opere de artă ce nu sunt puse în lumina reflectoarelor. Însă atunci când ai văzut cât de multe beneficii pot avea oamenii doar pentru că spun ceea ce gândesc, ai început să îți dezvolți și tu această latură.

Vei ajunge să spui tot ceea ce gândești exact așa cum este și vei uimi toți oamenii cu ideile tale strălucite. O să și practici ceea ce gândești, iar asta îți va aduce un succes garantat ce o să te ducă pe culmile fericirii. Totodată, o să te descotorosești și de oamenii falși din viața ta și-i vei înlocui cu oameni noi, cu un suflet bun ce își vor merita pe deplin locul în viața ta. sursa:hazdenecaz.eu

Alege și află ce ți se citește în viitor! was last modified: January 23rd, 2019 by admin